![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu, care provin din Cernauti (actuala Ucraina), pana a ajunge in Romania, nu stiam ca exista, IN POSTURI , dezlegare la peste, si mai ales atat de dese. Si la noi, in Cernauti, cu toate ca suntem majoritatea pe stilul vechi, postul este post. Si ma intreb mereu, dupa ce "Traditie", sau mai bine spus "Randuiala" sa ma tin. Cineva imi zicea, daca te stabilesti intr-o tara, daca sunt crestini, te iei dupa randuiala de acolo, iar cand te vei due acasa, te tii dupa Randuiala de acolo. E adevarat, acolo, in Ucraina, toate sarbatorile sunt decalate cu 2 saptamaini. Anul trecut, prin noiembrie cam 22, ceva de genul am plecata acasa, la un botez, lumea de acolo, inca nu intrase in post, si eu, ca si nasa, am intrebat Duhovnicul, ce fac, acolo, inca nu e post, in Romania - da, "pot sa mai botez?", si Dansul, mi-a zis, sa nu ii pui la cheltuiala si nici sa se simta prost sau sa-i deramjez, te Conformezi, daca nu reusesti sa continui postul
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul meu ? | Mihnea Dragomir | Postul | 179 | 10.11.2013 17:37:57 |
| Postul + | cristiboss56 | Pocainta | 43 | 03.08.2012 04:11:25 |
| Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 29.02.2012 00:29:05 |
| Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
| POSTUL | aliscami | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 14.08.2009 00:58:18 |
|
|