Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.06.2009, 18:30:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Mai Cristi, vad ca nu ne intelegem.
Ce tot vrei sa spun eu, mai mult decat o fac?
Am scris la generalitati chiar problema mea, care nu tine de trecut numai ci mai rezida. Si acolo n-ai intrat sa raspunzi.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6223
In acest context am dorit sa aflu mai multe despre problemele preotilor, ca sa-mi dau seama ce se intampla, cine si cat greseste.
In rest incerc sa mai invat diverse lucruri si mai intreb.
Repet inca n-am scris privat nimanui, as vrea s-o fac. De ce ar fi atat de rau?
Sunt lucruri care pe tine nu te privesc asa mult, nu te lovesti de ele.
Pe urma nu e vorba de refularea mea, ci de o comunitate care este acum in deruta din mai multe motive, exista mai multe nemultumiri si se pare ca se vor crea tabere. N-are nimic de a face cu povestea mea, sunt alte nemultumiri.
Nu-mi place sa spun prea multe pe internet. Este destul ca pun anumite situatii.
Si nu e vorba numai,asa cum am mai spus sa-l critic pe preot, ci sa-l pot si ajuta si sa indreptam situatia spre binele tuturor (si a lui, ca si el are de pierdut). Avem nevoie si de preot si de comunitate si sa ne ajutam reciproc.
Stii in tara nu exista asa probleme. Ma duceam linistita la ce biserica vroiam, n-am avut nici parohie si nici duhovnic. N-am avut stres. Mergeam acolo unde ma simteam bine si gata si ma rugam si ma spovedeam. Nu imi trebuia altceva de la biserica, aveam destule in afara ei.
Mai doresti sa stii ceva, Cristi?
Da, pentru că tocmai n-am aflat nimic concret, dar te las în apele tale , pentru că n-are rost să te tulbur mai mult decât poți duce. Mergi în pace și-n liniște pe drumul pe care dorești.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cei din diaspora - cum este cu strana la voi? sophia Muzica Bisericeasca 22 30.06.2011 16:11:41
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 08.10.2009 23:35:55
Are voie si interes BOR sa se dezvolte in diaspora? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 07.05.2009 18:15:08
Românii ortodocși din diasporă, în pelerinaj la mânăstirile moldave cristiboss56 Generalitati 4 19.04.2009 12:03:37