Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.06.2009, 23:20:25
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danette Vezi mesajul
Poate unora dintre romani inca le este frica- doar am trait atat sub comunism- si multi dintre noi poate inca nu au cultura necesara sa argumenteze afirmatiile...dar sunt oare singuri de vina ca in trecutul apropiat, s-au cultivat non -valorile si toate lucrurile considerate de rusine de religia ortodoxa?

Ma uit la mine si vad ca nu de mult timp si eu eram la fel ca ei.

Decat sa-i aratam cu degetul cred ca am putea, fiecare in cercul nostru sa ne rugam pentru cei care inca nu-L accepta pe Dumnezeu asa cum Il acceptam noi, pentru salvarea lor si intrarea lor in marea turma a lui Hristos. Atunci ei se vor schimba, sub singura influenta sub care omul isi schimba total firea: mila Domnului.

Decat sa-i punem la zid, mai bine sa ne rugam pentru ei...

Doamne ajuta!
Se spune că sfântul Vasile cel Mare a întâlnit odată o călugăriță care a început să se smerească pe sine și să spună "Părinte sunt o păcătoasă.sunt cea mai..."La care sfântul i-a spus:Da dar dacă totuși nu ești ca ceilalți,ești parcă un pic mai sus"
"Ei părinte,binențeles că da,din punct de vedere spiritual,sigur că există o doză de superioritate..."
Reply With Quote
Vechi 22.06.2009, 23:53:06
Danette's Avatar
Danette Danette is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2009
Religia: Ortodox
Smile Draga Dorina

Nu-i falsa smerenie !

Asa gandesc eu.

Sau ar fi mai nimerit. . .sora Dorina?!- scuze pentru rautate.
Vechi 23.06.2009, 14:02:23
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danette Vezi mesajul
Nu-i falsa smerenie !

Asa gandesc eu.

Sau ar fi mai nimerit. . .sora Dorina?!- scuze pentru rautate.
Ți se pare că ai fost răutăcioasă? Mie nu! Poți să-mi spui oricum.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 01:21:22
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Se spune că sfântul Vasile cel Mare a întâlnit odată o călugăriță care a început să se smerească pe sine și să spună "Părinte sunt o păcătoasă.sunt cea mai..."La care sfântul i-a spus:Da dar dacă totuși nu ești ca ceilalți,ești parcă un pic mai sus"
"Ei părinte,binențeles că da,din punct de vedere spiritual,sigur că există o doză de superioritate..."
A te ruga pentru ca Dumnezeu sa-i dea credinta celui, care inca bajbaie in intuneric, nu este decat de dorit, fiind o dovada de dragoste pentru aproapele.
Mandria, de care pomeneste Dorina, o avem cu totii ascunsa in inima, ea manifestandu-se in cele mai rafinate feluri, tocmai atunci cand ai impresia, ca ai scapat de mandrie...
Reply With Quote
Vechi 23.06.2009, 13:56:29
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
A te ruga pentru ca Dumnezeu sa-i dea credinta celui, care inca bajbaie in intuneric, nu este decat de dorit, fiind o dovada de dragoste pentru aproapele.
Mandria, de care pomeneste Dorina, o avem cu totii ascunsa in inima, ea manifestandu-se in cele mai rafinate feluri, tocmai atunci cand ai impresia, ca ai scapat de mandrie...
Da Anca, așa m-am gândit și eu când am postat.Omul smerit cu cât se smerește se vede pe sine cel mai păcătos.
Nu este cazul meu care,sunt mândră și mi se pare că le știu pe toate!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ea ortodoxa - el nebotezat in nici un fel tinutza Nunta 13 27.09.2011 00:19:57
nu este bine si nici util... victortiti89 Generalitati 2 10.06.2011 15:49:36
Cine nici nu știe, nici nu poate... NECTARIE Generalitati 0 26.01.2011 14:39:16
Nici casatorie,nici monahism florinna01 Generalitati 13 31.07.2009 15:56:42
In convietuire nu-i bun nici abuzul nici refuzul. Laurentiu Generalitati 24 31.07.2009 05:57:38