![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
maya, hai sa fim serioase.....cum poate sa iti fie sila de oamenii care au dat viata persoanei pe care o iubesti si care nu ti-au facut nici un rau.....eu le gasesc doar pretexte. si sa ii fie sila, inseamna ca el nu are maturitatea de a vedea mai departe de egoismul sau. ai incercat si una si alta si toate caile posibile, n-a mers, ai divortat, asta e, nu esti nici prima si nici ultima, nu ai omorat pe nimeni, nu ai dat in cap la nimeni.....sa fim putin realiste, nu traim pe acest pamant ca sa facem pe plac marii majoritati....la urma urmei cine nu te place sa fie sanatos. m-am abtinut in a comenta fatza de mama lui, dar va ca si tu ai cam aceeasi impresie...esti tanara, nu cersi iubire de la cine nu te merita. ia viata in maini asa cum e ea, asuma-ti rolul de mama singura, el sper sa si-l asume pe cel de tata si mergi inainte. ai un copil de crescut, nu sta si iti otravi sufletul cu rautatile lor.
mult succes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Maine o sa vina sa il ia pentru prima data. Mi-e greu sa cred ca dupa 3 luni in care nu a venit sa il vada ( eu merg zilnic 250 km pt a fi seara de seara impreuna), baietelul meu o sa plece pentru 2 zile cu tatal lui, fara mine. Sincer o sa fie foarte greu pt mine pentru ca de 4 ani am fost seara de seara impreuna, dar nu il opresc sa nu se duca, pt ca e tatal lui. Sper ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne indrume pe calea cea buna pt puiul meu. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintii ar trebui sa-si vada de treaba lor, ei au trait bine mersi casnicia, si-au consumat-o facand diferite compromisuri si tolerand atatea, iar pe copii ii invata repede sa renunte. Pentru parinti, nici un ginere sau nici o nora nu este buna pentru odrasla lor, de parca ei s-ar casatori si nu fii acestora.
Copii care se lasa influientati de parinti sunt niste lasi, nu stiu ce vor si isi vor da seama de aceasta mult prea tarziu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este nevoie de ajutorul vostru. | iulyaan | Generalitati | 13 | 28.09.2011 19:44:59 |
Am nevoie de ajutorul vostru | lorecha | Biserica Romano-Catolica | 16 | 26.03.2010 11:31:15 |
1200 de persoane au nevoie de ajutorul vostru | danielatontsch | Umanitare | 0 | 27.01.2010 20:42:53 |
Caut si nu gasesc, dar cu ajutorul vostru... | Florin-Ionut | Generalitati | 4 | 02.11.2009 08:39:59 |
Am nevoie de ajutorul vostru! | Lia | Rugaciuni | 2 | 09.02.2008 12:03:46 |
|