![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
O alta arma este RABDAREA.Daca n-ai rabdare nu faci nimic.Gandeste-te ca ai un cal de imblanzit.Cu ce-l imblanzesti?Cu biciul lovindu-l?Sare mai tare ,nu credeti?Asa ca-l iei cu dragoste,cu blandete....usor,usor s-o imblanzi.Nu stii cat timp o sa dureze:o zi,doua zile,o saptamana,o luna,un an,poate chiar si o viata.Asa si cu sotul tau.Daca il lasi, il biciuiesti.L-a-ti auzit pe Parintele Cleopa cum spune?"-RABDARE,RABDARE,RABDARE....RABDARE."Si-si trage suflul si incepe din nou:"-RABDARE,RABDARE,RABDARE....RABDARE."Fiti ostasi ai lui Dumnezeu.Ridicati-va la lupta,lasilor!Cer iertare din nou de v-am jignit cu ceva.Stiu ca intai bag omul in pamant si dupa aceea il scot,dar daca n-o fac ,degeaba.Dumnezeu ne mai si bate sa ne trezim.Nu sunt eu Dumnezeu,nici nu stau la dreapta Lui.Dar sper ca intr-o buna zi sa ma numere si pe mine ca fiind un ostas din ceata Lui,sa pot lupta pentru EL.(Ionela)
|
||||
|
||||
![]()
Draga Monica,eu am spus in cazul meu ca eram cu gura mare.Din cate-mi-aduc eu aminte am spus ca numai ea si cu el stiu ce este in casa lor.Asa si in cazul meu.Au fost multe dar a-ti sta cateva zile sa va spun eu cate au fost.Eu am incercat sa nu fac pea victima,ca am avut si eu partea mea de vina.Eu am spus ca poate fi una dintre cauze.Arma femeii de obicei este gura si la barbat este pumnul.Daca ne-ar fi dat noua(femeilor) Dumnezeu pumnul.....!? ( Ionela)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum se intelege asta | Danut7 | Din Noul Testament | 58 | 31.07.2011 18:50:40 |
ajutati-ma si pe mine | Membru | Generalitati | 5 | 30.12.2010 01:51:36 |
ce se intelege prin slujba interconfesionala? | unortodox | Generalitati | 28 | 22.04.2009 11:02:16 |
O speranta pentru mine... Ajutati-ma! | medlyne | Umanitare | 37 | 11.11.2008 17:49:52 |
|