![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci incearca sa-i iubesti ca pe animale ca pe specimene, incepe cu acest pas dupa care poate treptat vei incepe sa-i vezi ca persoane, iar mai tirziu, ca pe copilasii lui Dumnezeu Nu sari direct la a te forta sa-i iubesti ca oameni, este ok, iubeste-i ca fiare salbatice, admirindu-i de la distanta, admiratie in care exista si un dram de curiozitate, de atasament intelegi, samd |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ai zis-o pe un ton ironic, sau esti de acord cu ce spun eu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vorbit extrem de serios. Ce admir la cei din jur, este sinceritatea . D'le ăștia suntem : și buni și răi ! Deci nu a fost nici o ironie .
|
|||
|
|||
![]()
Eu de exemplu ma uitam la shutii romani din statia Termini din Roma ca la niste stiuci sau bibanei care stau la pinda ,ca niste animale predatoriale, care stau sa fure genti de pe turisti gura casca(pestisori) si sa fuga cu ele , asa cum l-am vazut pe unul.
Ii vezi cum misuna si adulmeca, saracii, exact ca sacalii. Noi venind din romania ii ochim imediat ca doar avem ochiul format insa turistul naiv(pestisor anemic) din Germania sau Elvetia de ex ce sa stie? Hotii nu sunt niciodata in criza economica ci doar in crize cind sunt prinsi si batuti. Ce sa le faci? Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! |
|
|||
|
|||
![]()
eu vreau sa ajung sa fiu bine placuta lui Dumnezeu, si tocmai de asta ma ingrijoreaza faptul ca nu sunt capabila sa abordez lumea in care traim dintr-o perspectiva crestina, ci dimpotriva, nu ca le raspund, dar ma enervez, ma supar, am resentimente, si nu vreau asta....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu am glumit. Pana si un parinte, daca nu ma insel Paisie Aghioritul, a spus ca in vremurile de pe urma calugarii vor fi ca mirenii, iar mirenii ca dracii. Cand am zis asta mi-am adus aminte de vorba parintelui... asta nu inseamna ca nu mai sunt si 'ingeri' pe pamant!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? | tigerAvalo9 | Generalitati | 41 | 26.05.2011 22:00:24 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
Legile dupa care va judeca Dumnezeu lumea | phradmon | Alte Religii | 8 | 11.10.2010 19:26:13 |
Rugativa pentru noi caci grele si dureroase sunt vremurile care le traim | emiliulia | Umanitare | 82 | 28.07.2010 12:49:27 |
|