Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2009, 18:00:54
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
de urat nu-i urasc, nu cred ca stiu ce inseamna asta. incerc sa-i ingadui, dar ma ingrozesc in asa masura, incat sfarsesc a fi mintea mea doar "specimene"... nu sunt capabila sa-i vad "oameni" ....
Giovaninnaa, tu iubesti animalutele nu?
Atunci incearca sa-i iubesti ca pe animale ca pe specimene, incepe cu acest pas dupa care poate treptat vei incepe sa-i vezi ca persoane, iar mai tirziu, ca pe copilasii lui Dumnezeu

Nu sari direct la a te forta sa-i iubesti ca oameni, este ok, iubeste-i ca fiare salbatice, admirindu-i de la distanta, admiratie in care exista si un dram de curiozitate, de atasament intelegi, samd
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 18:15:36
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Giovaninnaa, tu iubesti animalutele nu?
Atunci incearca sa-i iubesti ca pe animale ca pe specimene, incepe cu acest pas dupa care poate treptat vei incepe sa-i vezi ca persoane, iar mai tirziu, ca pe copilasii lui Dumnezeu

Nu sari direct la a te forta sa-i iubesti ca oameni, este ok, iubeste-i ca fiare salbatice, admirindu-i de la distanta, admiratie in care exista si un dram de curiozitate, de atasament intelegi, samd
Asta fu buna Sincer si eu de la balcon ii vad ca pe niste copii prostuti, care fac rau din nestiinta, cateodata mi-e mila de ei. Dar cand ma intersectez cu ei, nu ii mai vad ca pe niste animalute (ma rog, animale salbatice), ii vad rai ca niste draci, imi pare rau ca zic asta. Eu una nu-i pot iubi oricat as incerca
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 18:19:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Asta fu buna Sincer si eu de la balcon ii vad ca pe niste copii prostuti, care fac rau din nestiinta, cateodata mi-e mila de ei. Dar cand ma intersectez cu ei, nu ii mai vad ca pe niste animalute (ma rog, animale salbatice), ii vad rai ca niste draci, imi pare rau ca zic asta. Eu una nu-i pot iubi oricat as incerca
Un răspuns sincer, de nota 10 !
Vechi 24.06.2009, 18:25:50
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Un răspuns sincer, de nota 10 !
Ai zis-o pe un ton ironic, sau esti de acord cu ce spun eu?
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 18:34:04
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Of !

Citat:
Ai zis-o pe un ton ironic, sau esti de acord cu ce spun eu?
Am vorbit extrem de serios. Ce admir la cei din jur, este sinceritatea . D'le ăștia suntem : și buni și răi ! Deci nu a fost nici o ironie .
Vechi 24.06.2009, 18:38:15
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit pestii rapitori

Eu de exemplu ma uitam la shutii romani din statia Termini din Roma ca la niste stiuci sau bibanei care stau la pinda ,ca niste animale predatoriale, care stau sa fure genti de pe turisti gura casca(pestisori) si sa fuga cu ele , asa cum l-am vazut pe unul.

Ii vezi cum misuna si adulmeca, saracii, exact ca sacalii. Noi venind din romania ii ochim imediat ca doar avem ochiul format insa turistul naiv(pestisor anemic) din Germania sau Elvetia de ex ce sa stie?

Hotii nu sunt niciodata in criza economica ci doar in crize cind sunt prinsi si batuti.

Ce sa le faci?
Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 18:57:06
giovaninnaa giovaninnaa is offline
Member

Data înregistrării: 23.03.2008
Implicit

eu vreau sa ajung sa fiu bine placuta lui Dumnezeu, si tocmai de asta ma ingrijoreaza faptul ca nu sunt capabila sa abordez lumea in care traim dintr-o perspectiva crestina, ci dimpotriva, nu ca le raspund, dar ma enervez, ma supar, am resentimente, si nu vreau asta....
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 19:04:40
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
eu vreau sa ajung sa fiu bine placuta lui Dumnezeu, si tocmai de asta ma ingrijoreaza faptul ca nu sunt capabila sa abordez lumea in care traim dintr-o perspectiva crestina, ci dimpotriva, nu ca le raspund, dar ma enervez, ma supar, am resentimente, si nu vreau asta....
Nimeni, sau orice om cât de cât echilibrat și normal nu dorește așa ceva. Mândria, mânia. . . , am vorbit mult de ele la Topicul Pocăința. Teoria este mult mai simplă, decât practica, apoi Dumnezeu nu îngăduie, mai mult decât putem duce noi, și iată că iar ne întoarcem la dobândirea credinței prin multă rugăciune, răbdare și nu în ultimul rând voință. E greu, dar nu imposibil.
Vechi 24.06.2009, 18:32:57
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Eu sunt convinsă că nu ai vorbit serios căci,cineva preocupat de a fi [SIZE=3]om [/SIZE]nu poate vedea în ceilalți doar draci.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 18:41:54
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Eu sunt convinsă că nu ai vorbit serios căci,cineva preocupat de a fi [SIZE=3]om [/SIZE]nu poate vedea în ceilalți doar draci.
Nu, nu am glumit. Pana si un parinte, daca nu ma insel Paisie Aghioritul, a spus ca in vremurile de pe urma calugarii vor fi ca mirenii, iar mirenii ca dracii. Cand am zis asta mi-am adus aminte de vorba parintelui... asta nu inseamna ca nu mai sunt si 'ingeri' pe pamant!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - razvan_andrei Generalitati 23 27.02.2012 12:47:06
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? tigerAvalo9 Generalitati 41 26.05.2011 22:00:24
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? Andu30 Generalitati 38 24.03.2011 22:03:30
Legile dupa care va judeca Dumnezeu lumea phradmon Alte Religii 8 11.10.2010 19:26:13
Rugativa pentru noi caci grele si dureroase sunt vremurile care le traim emiliulia Umanitare 82 28.07.2010 12:49:27