Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2009, 17:58:06
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Fiara care se ridica din mare, din cate am inteles, e U.E., iar fiara care se ridica de pe pamant e antihristul care va conduce U.E. Mie varianta asta imi pare a fi cea mai credibila. Iar semnul fiarei va fi cipul, eu una nu cred ca e un semn spiritual, cum zice Parintele Cleopa, ma bazez mai mult pe spusele Parintelui Paisie Aghioritul.
Cred ca ai dreptate fratioare! Si eu ma bazez mai mult pe ce spune parintele Paisie Aghioritul(invit pe toti sa citeasca viata parintelui).Vreau sa fac o completare si ca o parere desigur,semnul este numarul 666, iar pecetea este cipul.A se vedea mai bine care sant caracteristicile fiecaruia. Numarul 666 se gaseste de mult timp in codul de bare,iar codul de bare deasemenea se gaseste pe orice eticheta. S-a indracit cineva pana acum de la alimentele cu codul de bare?Sau de la imbracaminte? Eu unul nu am auzit de asa ceva.Deaceea nici nu cred in puterea acestui numar.Apoi sistemul acesta de cod de bare ajuta, este de folos la o mai buna gestionare a marfurilor si mai rapida(si la multe altele) Atentia noastra trebuie sa se concentreze mai mult asupra cipului. Adevaratul rau care se poate produce daca se dezvolta la scara larga. Am mai spus-o si o repet(parerea mea). Numarul 666 este indiciul prin care Dumnezeu ne previne asupra pecetii.Faptul ca numarul 666 se gaseste sub forma codului de bare in RFID,si stiind de pe acum de pericolul care ne ameninta cu acest microcip rezulta ca avem in fata pecetea lui Antihrist.Deci noi trebuie sa respingem de pe acum aceste documente,mai tarziu nu stiu daca o sa avem puterea sa o mai facem.Vom fi OBLIGATI.<<Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață. /Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei./
SI II SILESTE , pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte./Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei./Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.>> Trebuie sa ne informam mai mult,sa avem mai multe cunostinte despre acest microcip,in felul acesta vom sti si cum sa luptam.Dumnezeu sa ne ajute!
Reply With Quote