Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2009, 17:06:12
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
asa e. Nu au nimic pasapoartele biometrice... Noi o sa avem. O sa avem ocazia sa fim transformati in sclavi. Cum? Simplu.
Hai, pe scurt, povestea cipurilor: Au inceput timid cu cartela telefonica, au continuat cu cardul bancar cu banda, apoi, i/au pus cip in loc de banda. Usurel, ca se ne obisnuim si sa ne para ca e ceva util pt noi. Dupe care, au urmat pasapoartele, buletinele si permisele auto. Nu s.au multumit. Hai sa le faca pe toate intr.un singur card care sa contina toate datele. Au facut si asta dar... Si aici intervine viclenia... Te intreaba: Daca/l pierzi? Iti pierzi identitatea. Si e nasol. Aaaa! Avem o idee excelenta! Hai sa facem un cip implantabil. Asa sigur nu se pierde. Si, uite/asa, te alegi cu cipu/n tzeasta. (toate astea se intampla deja in america fratilor).
Da na! Vorba tolomacilor: Pasapoartele biometrice n-au nimic. Putem si noi sa mergem in america, tara tuturor posibilitatilor...
Bun!
Cate ceva despre implant:
Din punct de vedere fiziologic, fiind un corp strain, niciunul nu a ramas in locul implantat ci a migrat in organism, a dat reactii adverse (boli de piele, infectii etc.), in peste 10% din implantati s-au semnalat cazuri de cancer fratioare si poate ar mai fi...
Din punct de vedere psihologic s-a observat ca se pot induce prin intermediul cipului diferite stari subiectului. De cald, de rece, de neliniste, de claustrofobie... Deocamdata... Dar fiti siguri ca baietii se perfectioneaza. Si mai sunt si hackeri. Ce misto o sa fie cand unul din baietii buni o sa/si faca de cap cu cativa dintre voi si o sa va dreseze ca pe niste catzelusi. Si toate astea activand cipul.

Pasaport sigur zici nene? Stiti ca rata pasapoartelor falsificate in randul celor biometrice este mai mare decat la pasapoartele de tip vechi? Ha? Nu stiti. Dar asa e nenilor. Pe youtube circula un filmulet cu niste baieti cu tehnologie si destepti care umbla cu o antena de receptie. Ii prinde pe baieti ca folosesc pasaportul la terminalele de pe aeroport si le trag datele. Si apoi falsifica pasapoarte. Stiti ca elvis traieste? Si ca cineva cu numele bin laden a trecut cu pasaport biometric falsificat fara ca vreun aparat sa zica ceva? Ba baietilor. Cica sunteti destepti si puneti botu la tot ce va zic vandutii astia care ne conduc.
Care tara din europa a mai introdus nene pasapoartele? Sarbii au refuzat, grecii au iesit in strada... Noi suntem primii care ne oferim. Si la vaccinuri de milioane care ne ucid, si la ate chirurgicale infectate, si la tot cu ce se poate spala banii...
Sunteti ca oile si ca slugile. N-aveti putina demnitate si putina limpezime in gandire sa vedeti ca totul e o mascarada numai ca sa se spele bani si sa fim robiti. Sa fim urmariti ca nu cumva sa ridicam glasul, sa ne adunam cativa si sa ne rasculam. Dar poate nu o sa fie prea tarziu cand o sa va vina mintea la cap. Eu ma rog pentru voi.

Indolenta, nepasare, necunostinta, prostie. De astea si de multe altele dau dovada cei care ignora semnele. Pana si americanii se rascoala dar noi stam ca legumele... Cica na, ce poate sa fie si cu pasapoartele astea biometrice?
Bai fratziorilor... Orbetzi suntezti.
bravo fratioare! Zi-le mai cu foc poate se vor arde unii si se vor trezi la realitate.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 17:58:06
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Fiara care se ridica din mare, din cate am inteles, e U.E., iar fiara care se ridica de pe pamant e antihristul care va conduce U.E. Mie varianta asta imi pare a fi cea mai credibila. Iar semnul fiarei va fi cipul, eu una nu cred ca e un semn spiritual, cum zice Parintele Cleopa, ma bazez mai mult pe spusele Parintelui Paisie Aghioritul.
Cred ca ai dreptate fratioare! Si eu ma bazez mai mult pe ce spune parintele Paisie Aghioritul(invit pe toti sa citeasca viata parintelui).Vreau sa fac o completare si ca o parere desigur,semnul este numarul 666, iar pecetea este cipul.A se vedea mai bine care sant caracteristicile fiecaruia. Numarul 666 se gaseste de mult timp in codul de bare,iar codul de bare deasemenea se gaseste pe orice eticheta. S-a indracit cineva pana acum de la alimentele cu codul de bare?Sau de la imbracaminte? Eu unul nu am auzit de asa ceva.Deaceea nici nu cred in puterea acestui numar.Apoi sistemul acesta de cod de bare ajuta, este de folos la o mai buna gestionare a marfurilor si mai rapida(si la multe altele) Atentia noastra trebuie sa se concentreze mai mult asupra cipului. Adevaratul rau care se poate produce daca se dezvolta la scara larga. Am mai spus-o si o repet(parerea mea). Numarul 666 este indiciul prin care Dumnezeu ne previne asupra pecetii.Faptul ca numarul 666 se gaseste sub forma codului de bare in RFID,si stiind de pe acum de pericolul care ne ameninta cu acest microcip rezulta ca avem in fata pecetea lui Antihrist.Deci noi trebuie sa respingem de pe acum aceste documente,mai tarziu nu stiu daca o sa avem puterea sa o mai facem.Vom fi OBLIGATI.<<Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață. /Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei./
SI II SILESTE , pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte./Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei./Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.>> Trebuie sa ne informam mai mult,sa avem mai multe cunostinte despre acest microcip,in felul acesta vom sti si cum sa luptam.Dumnezeu sa ne ajute!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 19:30:29
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
Vom fi OBLIGATI.
O sa vezi ca nu vom fi obligati. Vom cere singuri!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 20:15:29
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Da si eu sunt de acord ca 666 de astazi este cel din Apocalipsa. E prea mare coincidenta! Adica, cum o scriere veche de 2000 de ani, a spus despre acest numar si iata ce frumos apare el. Macar numai din punctul asta de vedere ar trebui sa ridice un mare semn de intrebare.
Am citit si eu Viata Cuviosului Paisie Aghioritul si undeva el spune ceva interesant legat despre profetia asta. Ca de ce tocmai acest numar a fost ales pentru a fi pus in chipuri? Ca daca evreii si alte puteri satanice ar vrea sa ne controleze ar fi fost mai atenti si nu ar fi ales acest numar profetit in Bibilie. Cuviosul spune ca exact acelasi lucru a fost valabil si in cazul Mantuitorului. Ca desi profetii Vechiului Testament au profetit ca EL va fi vandut pentru 30 de arginti, exact cu aceeasi suma fariseii l-au cumparat cu Iuda! Adica nu stiau Ana si Caifa despre aceasta profetie a Vechiului Testament? Bineinteles ca stiau, dar diavolul le-a luat mintile si i-a orbit. Asa si acum diavolul lucreaza puternic si ia mintile celor care vor sa ne subjuge si din cauza acest numar va fi folosit din nou.
Domnul sa ne ajute!
Vechi 29.06.2009, 21:24:07
IonutS's Avatar
IonutS IonutS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Probabil nu vom fi obligati sa acceptam chipul dar din moment ce nu mai ai chipul incetezi sa existi d.p.d.v. social si nu vei mai putea sa ai mai nimic, vei fi ca un om al strazii, iar daca le vei zice ceva ei vor zice: de ce nu ai acceptat chipul ca iti era mai usor.
Asta e doar o presupunere...
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 22:19:04
dulgherul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonutS Vezi mesajul
Probabil nu vom fi obligati sa acceptam chipul dar din moment ce nu mai ai chipul incetezi sa existi d.p.d.v. social si nu vei mai putea sa ai mai nimic, vei fi ca un om al strazii, iar daca le vei zice ceva ei vor zice: de ce nu ai acceptat chipul ca iti era mai usor.
Asta e doar o presupunere...
NU SE POATE PRESUPUNE NIMIC.

CHIPUL ESTE SEMNUL 666!!!!!!!!!!!!!!!

Am deschis la începutul anului un topic despre ALGORITUMUL unor ani, care fac parte dintr-un calcul Biblic.
Am fost primit de mai "mari" forumului cu ȘUTURI în fund. Le mulțam, dar mai devreme decît se așteaptă "înțelepți" lumea va intra in vrie.
Numai idioți nu VĂD. De fapt așa și scrie.Numai cei care au ÎNȚELEPCIUNE și PRICEPERE pot SOCOTI numărul 666. Cine nu poate este în cealaltă ...extremă.
Cine are minte va înțelege cine nu are...NU!!!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 22:36:41
IonutS's Avatar
IonutS IonutS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dulgherul Vezi mesajul
NU SE POATE PRESUPUNE NIMIC.

CHIPUL ESTE SEMNUL 666!!!!!!!!!!!!!!!

Am deschis la începutul anului un topic despre ALGORITUMUL unor ani, care fac parte dintr-un calcul Biblic.
Am fost primit de mai "mari" forumului cu ȘUTURI în fund. Le mulțam, dar mai devreme decît se așteaptă "înțelepți" lumea va intra in vrie.
Numai idioți nu VĂD. De fapt așa și scrie.Numai cei care au ÎNȚELEPCIUNE și PRICEPERE pot SOCOTI numărul 666. Cine nu poate este în cealaltă ...extremă.
Cine are minte va înțelege cine nu are...NU!!!

Presupunerea era la ce se va putea intampla in vremurile din urma, in legatura cu semnul fiarei.. nu exista NICIO indoiala, doar nu degeaba a fost scris in Biblie acuma aproape 2000 de ani.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 17:18:54
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Vor cere cei care nu inteleg pericolul sau cei mai slabi in credinta.Dar in ultima etapa a apocalipsei se va trece la o cipuire fortata,vor cauta sa aibe toata omenirea sub control. De ce sa nu se folosesca de tine ,sa te faca un sclav asa cum era odata?
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 17:27:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Vor cere cei care nu inteleg pericolul sau cei mai slabi in credinta.Dar in ultima etapa a apocalipsei se va trece la o cipuire fortata,vor cauta sa aibe toata omenirea sub control. De ce sa nu se folosesca de tine ,sa te faca un sclav asa cum era odata?
In prezent sclav nu esti, dar deja esti controlabil, deci ce poate un cip sa mai adauge la identificarea ta?...asta in conditiile in care producatorilor de cipuri si pasapoarte nici nu le pasa de Ortodoxie, Credinta Dreapta. Pentru restul lumii acestea se percep ca niste arhaisme grecesti (si rusesti) care inca mai persista pe ici-colo dar in curind vor dispare. Din pacate asa este privita
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 17:30:58
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
O cipuire cu forta nu le-ar folosi. Ca sa fii pierdut trebuie sa-ti vinzi sufletul de bunavoie. Si eu cred ca oamenii or sa-si doreasca sa fie cipuiti. Inca vreo 2 atacuri teroriste, si sa vedeti. E nevoie de timp si masonii stiu asta. Oamenii sunt suspiciosi si nu se poate face totul fortat, ci treptat.