![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asăzi,15 iulie bârlădenii au putut citi revista Păstorul Tutovei,revistă a preoților din protopopiatul Bârlad fondată în 1938 acum serie nouă.Având un desingn modern și plăcut revista ne promite informare și cuvânt de învățătură de la păstorii noștri.
"Oile Mele ascultă glasul Meu și Ei le cunosc pe ele și ele vin după Mine"(Ioan X,27) acesta este mottoul revistei care pe prima pagină ni-l arată pe Presfințitul Episcop Corneliu Episcopul care, sunt convinsă că ne va fi bun și blând păstor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Singurul dar din cite se vede BUN!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa le uram conducatorilor nostri de la Husi un Tot inainte, cu curaj! Asteptam tot mai multe luari de pozitie incisive care sa cutremure intru trezvie fiinta nationala! |
|
|||
|
|||
![]()
Pe o vreme ploiosă am asistat astăzi la mănăstirea Alexandru Vlahuță situață la câțiva km.de orașul meu la hirotonisirea unui diacon în preot.În ciuda vremii destul de urâte nu au lipsit credincioși veniți unii de departe pentru hramul măn.care va fi la sărbătoarea Nașterea Maicii Domnului.
Preasfințitul Corneliu a oficiat Sfânta Liturghie. |
|
|||
|
|||
![]()
Astăzi,de sărbătoarea Intrarea în biserică a Maicii Domnului am avut bucuria să particip la slujba arhierească de la Episcopia din Huși.
Preoți,protopopii din episcopie,protosingheli ,și mulți credincioși ne-am rugat împreună, alături de Presfințitul Corneliu,episcopul nostru care astăzi a împlinit zece ani de când este arhiereu în această episcopie. A fost o atmosferă duhovnicească deosebită,caldă, iar vocile minunate ale elevilor de la Seminarul din Huși ne-au oferit momente de neuitat. Last edited by dorinastoica14; 21.11.2009 at 18:53:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Astăzi,20 decembrie într-o zi de decembrie cu multă zăpadă credincioșii din Bârlad am petrecut o zi minunată împreună cu episcopul nostru Corneliu,cu preoți din episcopia Hușilor,și coriștii seminarului.
Liturghia arhierească a avut loc la biserica Sf. Ilie .La muzeul V.Pârvan a fost vizitată o minunată expoziție de icoane vechi iar la Casa de Cultură un număr foarte mare de credincioși au participat la un spectacol de colinde. A fost o atmosferă de sărbătoare și de mare bucurie. În încheierea spectacolului și sala și scena au cântat câteva colinde în ropote lungi de aplauze. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parinte, ce este adevarul? | Ekaterina | Morala Crestina | 24 | 14.08.2012 22:24:16 |
Noul Mitropolit al Clujului este IPS Andrei? | mela me | Generalitati | 21 | 25.03.2011 15:44:23 |
sfantu corneliu sutasu | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 1 | 31.12.2010 15:38:16 |
sfanta liturghie s-a scurtat in eparhia husilor | arsenica | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.11.2008 21:05:43 |
Dr. Laurentiu Streza este noul Mitropolit | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.11.2005 14:46:36 |
|