Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2009, 21:14:54
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Domnul președinte,Băsescu cuvântând,presfințitul Teofan,moaștele Sfintei mucenițe Chiriachi ocrotitoarea eparhiei Hușilor...
Oh am vazut si eu la tv aici am eu un singur canal romanesc. Oricum multumim de imagini Dorina.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 20:42:13
dorinastoica14
Guest

Implicit Păstorul Tutovei

Asăzi,15 iulie bârlădenii au putut citi revista Păstorul Tutovei,revistă a preoților din protopopiatul Bârlad fondată în 1938 acum serie nouă.Având un desingn modern și plăcut revista ne promite informare și cuvânt de învățătură de la păstorii noștri.
"Oile Mele ascultă glasul Meu și Ei le cunosc pe ele și ele vin după Mine"(Ioan X,27) acesta este mottoul revistei care pe prima pagină ni-l arată pe Presfințitul Episcop Corneliu Episcopul care, sunt convinsă că ne va fi bun și blând păstor.
Attached Images
File Type: jpg DSCF2128.jpg (39,0 KB, 5 views)
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 22:12:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Asăzi,15 iulie bârlădenii au putut citi revista Păstorul Tutovei,revistă a preoților din protopopiatul Bârlad fondată în 1938 acum serie nouă.Având un desingn modern și plăcut revista ne promite informare și cuvânt de învățătură de la păstorii noștri.
"Oile Mele ascultă glasul Meu și Ei le cunosc pe ele și ele vin după Mine"(Ioan X,27) acesta este mottoul revistei care pe prima pagină ni-l arată pe Presfințitul Episcop Corneliu Episcopul care, sunt convinsă că ne va fi bun și blând păstor.
Mulțumim frumos pentru informație , Dorina dragă !
Vechi 15.07.2009, 23:12:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Oh am vazut si eu la tv aici am eu un singur canal romanesc. :
Singurul dar din cite se vede BUN!!!
Reply With Quote
Vechi 15.07.2009, 23:15:04
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Multumim, sunt foarte frumoase pozele
Sa le uram conducatorilor nostri de la Husi un Tot inainte, cu curaj!
Asteptam tot mai multe luari de pozitie incisive care sa cutremure intru trezvie fiinta nationala!
Reply With Quote
Vechi 06.09.2009, 16:48:23
dorinastoica14
Guest

Implicit

Pe o vreme ploiosă am asistat astăzi la mănăstirea Alexandru Vlahuță situață la câțiva km.de orașul meu la hirotonisirea unui diacon în preot.În ciuda vremii destul de urâte nu au lipsit credincioși veniți unii de departe pentru hramul măn.care va fi la sărbătoarea Nașterea Maicii Domnului.
Preasfințitul Corneliu a oficiat Sfânta Liturghie.
Attached Images
File Type: jpg DSCF2568.jpg (46,0 KB, 15 views)
File Type: jpg DSCF2602.jpg (41,2 KB, 19 views)
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 18:50:53
dorinastoica14
Guest

Implicit Sărbătoare la Episcopia din Huși

Astăzi,de sărbătoarea Intrarea în biserică a Maicii Domnului am avut bucuria să particip la slujba arhierească de la Episcopia din Huși.
Preoți,protopopii din episcopie,protosingheli ,și mulți credincioși ne-am rugat împreună, alături de Presfințitul Corneliu,episcopul nostru care astăzi a împlinit zece ani de când este arhiereu în această episcopie.
A fost o atmosferă duhovnicească deosebită,caldă, iar vocile minunate ale elevilor de la Seminarul din Huși ne-au oferit momente de neuitat.
Attached Images
File Type: jpg DSCF3056.jpg (53,3 KB, 10 views)
File Type: jpg DSCF3042.jpg (53,7 KB, 4 views)
File Type: jpg DSCF3068.jpg (62,5 KB, 14 views)

Last edited by dorinastoica14; 21.11.2009 at 18:53:20.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 19:41:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit 21 noiembrie- Preasfințitul Corneliu , Episcopul Hușilor: 10 ani de arhierie !

Citat:
Astăzi,de sărbătoarea Intrarea în biserică a Maicii Domnului am avut bucuria să particip la slujba arhierească de la Episcopia din Huși.
Preoți,protopopii din episcopie,protosingheli ,și mulți credincioși ne-am rugat împreună, alături de Presfințitul Corneliu,episcopul nostru care astăzi a împlinit zece ani de când este arhiereu în această episcopie.
A fost o atmosferă duhovnicească deosebită,caldă, iar vocile minunate ale elevilor de la Seminarul din Huși ne-au oferit momente de neuitat.
Preasfintitul Părinte Corneliu a fost hirotonit arhiereu la data de 21 noiembrie 1999, cu titulatura de Bârlădeanul , de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, pe atunci Mitropolit al Moldovei și Bucovinei. Hirotonia Preasfinției Sale în treapta arhieriei s-a desfășurat în Catedrala Episcopală din Huși , după ce cu o seară înainte în aceași catedrală s-a săvârșit slujba ipopsifierí sau chemării la arhierie de către Înaltpreasfințitul Tdodosie, Arhiepiscopul Tomisului , Înaltpreasfințitul Părinte Casian , Arhiepiscopul Dunării de Jos și Preasfințitul Ioachim , Episcop al Hușilor. Episcopia Hușilor numără peste 450.000 de suflete !
Vechi 20.12.2009, 21:35:28
dorinastoica14
Guest

Implicit Praznic luminos/strălucind frumos..

Astăzi,20 decembrie într-o zi de decembrie cu multă zăpadă credincioșii din Bârlad am petrecut o zi minunată împreună cu episcopul nostru Corneliu,cu preoți din episcopia Hușilor,și coriștii seminarului.
Liturghia arhierească a avut loc la biserica Sf. Ilie .La muzeul V.Pârvan a fost vizitată o minunată expoziție de icoane vechi iar la Casa de Cultură un număr foarte mare de credincioși au participat la un spectacol de colinde.
A fost o atmosferă de sărbătoare și de mare bucurie.
În încheierea spectacolului și sala și scena au cântat câteva colinde în ropote lungi de aplauze.
Attached Images
File Type: jpg DSCF3126.jpg (59,1 KB, 8 views)
File Type: jpg DSCF3209.jpg (54,8 KB, 7 views)
File Type: jpg DSCF3213.jpg (49,9 KB, 6 views)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parinte, ce este adevarul? Ekaterina Morala Crestina 24 14.08.2012 22:24:16
Noul Mitropolit al Clujului este IPS Andrei? mela me Generalitati 21 25.03.2011 15:44:23
sfantu corneliu sutasu cornel cornel Intrebari utilizatori 1 31.12.2010 15:38:16
sfanta liturghie s-a scurtat in eparhia husilor arsenica Biserica Ortodoxa Romana 9 07.11.2008 21:05:43
Dr. Laurentiu Streza este noul Mitropolit Tudor Stiri, actualitati, anunturi 0 03.11.2005 14:46:36