|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Sărbătoare la Episcopia din Huși 

Astăzi,de sărbătoarea Intrarea în biserică a Maicii Domnului am avut bucuria să particip la slujba arhierească de la Episcopia din Huși. Preoți,protopopii din episcopie,protosingheli ,și mulți credincioși ne-am rugat împreună, alături de Presfințitul Corneliu,episcopul nostru care astăzi a împlinit zece ani de când este arhiereu în această episcopie. A fost o atmosferă duhovnicească deosebită,caldă, iar vocile minunate ale elevilor de la Seminarul din Huși ne-au oferit momente de neuitat. Last edited by dorinastoica14; 21.11.2009 at 19:53:20. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  21 noiembrie- Preasfințitul Corneliu , Episcopul Hușilor: 10 ani de arhierie ! Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Praznic luminos/strălucind frumos.. 

Astăzi,20 decembrie într-o zi de decembrie cu multă zăpadă credincioșii din Bârlad am petrecut o zi minunată împreună cu episcopul nostru Corneliu,cu preoți din episcopia Hușilor,și coriștii seminarului. Liturghia arhierească a avut loc la biserica Sf. Ilie .La muzeul V.Pârvan a fost vizitată o minunată expoziție de icoane vechi iar la Casa de Cultură un număr foarte mare de credincioși au participat la un spectacol de colinde. A fost o atmosferă de sărbătoare și de mare bucurie. În încheierea spectacolului și sala și scena au cântat câteva colinde în ropote lungi de aplauze. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Parinte, ce este adevarul? | Ekaterina | Morala Crestina | 24 | 14.08.2012 23:24:16 | 
| Noul Mitropolit al Clujului este IPS Andrei? | mela me | Generalitati | 21 | 25.03.2011 16:44:23 | 
| sfantu corneliu sutasu | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 1 | 31.12.2010 16:38:16 | 
| sfanta liturghie s-a scurtat in eparhia husilor | arsenica | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.11.2008 22:05:43 | 
| Dr. Laurentiu Streza este noul Mitropolit | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.11.2005 15:46:36 | 
|  |