![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
la aprox.15 km de cernauti
zana din banceni e numita o fetita de vreo patru anisori, cu ochi albastri ca cerul.povestea ei e cutremuratoare.in vizitele facute la spital, parintele aflase de o fetita bolnava de sida, care se afla intr-o zona retrasa a spitalului, atent supravegheat de medici. parasita de parinti din cauza ca boal ei nu mai avea leac, micuta se stingea sub ochii medicilor. cu greu ajunge parintele la ea, dar este atentionat ca e f periculos.dupa ce o vede, pleaca mahnit ca nu o poate lua acasa. pe drum, in apare in fata chipul trist al copilei intrebandu-l:"si tu ma parasesti?"parintele incepe a plange si ii spune soferului sa intoarca la spital. dupa multe formalitati , ia fetita acasa, la manastire, unde o incredinteaza maicii starete de la boian, care se ocupa de orfelinat.urmeaza apoi cateva luni de sf maslu, privegheri de noaptesi mai, ales impartasirea deasa a fetitei. dupa trei luni se prezinta sin nou la control si:stupoare!boal disparuse cu desavarsire.slava lui Dumnezeu pt toate P.S.fetita se afla in continuare la molnita(orfelinat)si maicile continua sa marturiseasca minunea |
|
||||
|
||||
![]()
pr mihail suferea de o puternica durere de cap.facuse multe investigatii, dar medicii nu puteau identifica cauza durerii de cap. iar durerea se intetea pe zi ce trece, devenise de nesuportat. auzise pr de lacul sf Ana, facator de minuni, si se duse sa se scalde acolo.inainte de a intra in apa, se inchina si spuse:Maica Domnului, de ma vei tamadui de aceasta durere eu iti fagaduiesc sa iti ridic o manastire. Apoi se inchina si s-a afundat de trei ori. cand a iesit afara durerea disparuse ca prin minune. Iar parintele s-a tinut de promisiune: a ridicat o preafrumoasa manastire, pe locul aratat chiar de Maica Domnului in vis.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aveti cumva o adresa unde se pot trimite donati, pomelnic la Parintele Mihail Jar? Multumesc anticipat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga "lore", ne mai poti relata cate ceva despre parinte, te rog!
Si o adresa ai? Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
de unde avea bani parintele sa ridice manastiri?
|
|
||||
|
||||
![]()
de curand m-am intors din ucraina. ce frumos a fost.am avut parte de bucurii mari.de fiecrae data cand ajung la parintele ma intorc mai bogata. adresa pt posta nu o stiu, oricum e scrisa in alfabetul chirilic. dar se poate ajunge usor:din suceava-siret-cernauti-banceni. banceni e la 24 km de cernauti. dar se fac pelerinaje des in ucraina, cu popas si la banceni.si eu fac pelerinaje, o data pe an.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 01:40:20 |
viata de dincolo | calatorul | Generalitati | 8 | 04.01.2013 10:27:43 |
Dincolo de ratiune | OmuBun | Teologie si Stiinta | 51 | 01.08.2010 23:52:48 |
BUCURIA VIETII... DE DINCOLO... | moro.d | Generalitati | 4 | 17.05.2007 22:35:49 |
|