Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2009, 20:31:03
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
În cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei funcționează Centrul Medical Providența , înființat la inițiativa I.S.P. Mitropolit Daniel , acesta face parte din opera social filantropică a Bisericii și poate oferi GRATUITAȚI pentru : -familii sărace cu mulți copii ; copii cu handicap ; monahi și monahii din mănăstirile sărace. Cabinetul medical funcționează în regim non-profit și autofinanțare și este dotat cu toată aparatura necesară pentru investigații moderne și multiple. Dotarea cabinetului reprezintă darul d-ului dr. Paul van Saanen din Elveția, făcut Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Centrul a fost înființat în 1998 ca următorul pas în activitatea medicală după Cabinetul Stomatologic Sf. Pantelimon înfințat in 1993.
"Calitatea deosebită a serviciilor medicale oferite poate fi argumentată atât prin aparatura medicală modernă și amenajarea spațiilor la nivelul standardelor occidentale actuale, cât și printr-o abordare integrală < trup și suflet > a actului medical de vindecare a ființei umane, în scopul redescoperirii și afirmării demnității acesteia. De aceea, la Centrul Medical Providența, ca și în celelalte unități medicale ale Mitropoliei, pacientul este tratat ca persoană și nu ca un organism suferind ".
Unde se află aceste centru? În Iași? Poate ne spui și adresa.Cunosc pe cineva care are probleme stomatologice și suferă cumplit neavând bani pentru stomatolog și este o presoană foarte credincioasă.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro mihailt Generalitati 6 14.01.2011 22:11:54
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere fragmente Stiri, actualitati, anunturi 0 13.09.2010 09:25:35
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 14.06.2010 17:59:31
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI mq Generalitati 19 02.09.2009 13:54:01
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! mihailt Generalitati 3 21.05.2009 21:43:39