Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2009, 20:55:33
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit Re

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Iaca am mai auzit-o si pe asta -- e pacat daca nu ai indemanare la gatit. Hahahahahah! Atunci o fi pacat si pentru barbati daca nu stiu sa repare lucruri prin casa, sa tencuiasca, sa dea cu var, sa munceasca pamantul...Este?

Parerea mea este ca oricine, barbat sau femeie trebuie sa stie sa faca de mancare -- poate nu cine stie ce extravagante, dar mancare de baza. Parintele la religie in liceu ne spunea ca mancarea trebuie sa o faca cel care ajunge mai repede acasa de la serviciu, adica daca tu, ca barbat, ajungi mai repede nu stai imbufnat si tolanit cu ziarul in mana pana vine nevasta sa faca ceva de mancare, ci pui de niste ochiuri, sau ce mancare stii sa faci, sau sa incalzesti mancare pentru amandoi. Eu asa ma gadesc si eu ca trebuie sa fie intr-o familie din ziua de azi in care ambii soti lucreaza.
Nu stiu daca ai ascultat inregistrarea cu parintele dar el se referea la nepriceperea la gatit din cauza faptului ca nu au invatat sau nu au fost invatate nicidecum la indemanare.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2009, 22:27:17
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
Nu stiu daca ai ascultat inregistrarea cu parintele dar el se referea la nepriceperea la gatit din cauza faptului ca nu au invatat sau nu au fost invatate nicidecum la indemanare.

Nu, nu am ascultat -- mi se pare o aberatie, asa ca nu imi mai pierd timpul.

Si eu am spus ca este de datoria fiecarui individ, barbat sau femeie, sa stie sa faca ceva mancare, macar de baza. Nu vad cum anume ar fi un pacat in sine...mi se pare mai mare pacat sa stii sa faci ceva de mancare dar sa nu faci spunand ca e de datoria femeii, prin faptul ca este femeie, sa faca de mancare. Sau ca parinti de baiat sa nu il inveti sa isi spele o haina, sa isi calce o camasa sau sa faca niste mancare spunand ca e de datoria femeii sa faca lucrurile astea.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Taina Botezului în Filocalie NECTARIE Botezul 6 23.11.2011 15:34:34
Ce boala, din lista de sapte, aveti ? Mihnea Dragomir Pocainta 75 15.05.2010 23:08:46
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 6 22.03.2010 16:36:44
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... alecsandru Generalitati 4 15.05.2007 09:16:13