![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
A apus destul soare peste mania voastra pe care o aveti unul asupra altuia de cand s-a deschis topicul...
Lasati mortii sa-si ingroape mortii...si nu urati pe nimeni ca si pofta nestapanita dupa bomboane,daca te invinge,este la fel de periculoasa ca si persupusele pacate ale celui in cauza. Domnule Adrian,ar fi cazul sa inchideti topicul ca ajung cei ce odata erau unul langa celalalt,sa se sminteasca din pricina mortilor.Mai urat este ca au ajuns sa se alieze cate 2-3 membrii impotriva unuia pentru salvarea/damnarea lui Michael Jackson.Daca vreti,rugati-va si pentru el.Daca nu vreti,nu o faceti.Nu cu voi are de-a rezolva problemele ci cu Cel ce POATE sa le rezolve.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
daca tot discutam despre morti si nu neaparat staruri ce mai ziceti de acest accident unde au murit 6 oameni:
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...de-18-ani.html Dumnezeu sa-i odihneasca! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca aflati cum ii cheama, postati ca sa-i adaug la pomelnic. Cu tot neamul lor cel adormit.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem oameni,Michael Jackson a fost si va ramane o parte din viata noastra(cel putin a unora),nu conteaza ce religie a fost.Putea sa fie si budist. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta este un aspect al credintei , ai sesizat bine.
Dar tu care te iei de colegii de forum si le faci observatie cu asprime unde te situezi ,esti egala cu ei ? Or fi gresit si ei ,nu neg ,oi fi gresit si eu ,dar stii ca e o vorba 'Tonul face muzica' . |
|
|||
|
|||
![]()
A AJUNS Michael Jackson IDOLUL vostru de tot atata Michael Jackson in sus, Michael Jackson in jos? A murit, asta este, a murit ca si credincios al lui Allah, deci macar nici nu va puteti ruga pentru el...religia ortodoxa interzice rugaciunea pentru eretici si necredinciosi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ai voie sa te rogi pentru neortodocsi in public, adica in cadrul slujbelor. Pentru neortodocsi nu se fac parastase si nu se pomenesc in pomelnice la Sf Altar. Dar in particular, in sinea ta, te poti ruga pentru oricine, fie ca e ortodox, fie ca nu e. Tu ca om, poti nadajdui in mila lui Dumnezeu. Citat:
Nu scoateti ochii defunctului, pentru ca nimeni nu e perfect, si nici nu a declarat cineva ca ar fi fost perfect. MJ a avut un dar de la Dumnezeu, unul inca mare, dar care nechivernisindu-l cum trebuie, la doborat. Cat despre ,,pedofilia" sa, nu uitati ca la procesul din 2005 el a fost declarat nevinovat. Iar justitia americana nu este ca cea din Romania, unde infractorii scapa nepedeptiti, mai ales pentru acuze atat de abominabile, ca cea de mai sus. In 1993 a vrut ca scandalul sa se termine mai repede, a platit o suma de bani si nu s-a mai ajuns la verdict. Eu am indoieli ca in cazul acela a fost vinovat. Ce tata primeste bani, ca sa taca atunci cand ii ranesti copilul in acest mod, iar mai apoi reclami la politie abuzul, pentru ca nu ai reusit sa storci destui bani de la cel pe care il acuzi. |
|
|||
|
|||
![]()
Toata stima si respectul Ory,a murit un Om. Faptul ca nu este ortodox,nu inseamna ca nu este om,il judecati,jigniti,l-ati dus in fundul iadului!Voi bunii mei crestini,ati uitat ca veti fi judecati dupa cum judecati?
Ce usor e sa ridici piatra...dar ati incercat sa o si aruncati ??????????intr-un om care a facut atatia oameni fericiti? Sunt fan Michael Jackson,iar asta nu ma face satanista! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|