Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2009, 14:06:33
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

A apus destul soare peste mania voastra pe care o aveti unul asupra altuia de cand s-a deschis topicul...

Lasati mortii sa-si ingroape mortii...si nu urati pe nimeni ca si pofta nestapanita dupa bomboane,daca te invinge,este la fel de periculoasa ca si persupusele pacate ale celui in cauza.

Domnule Adrian,ar fi cazul sa inchideti topicul ca ajung cei ce odata erau unul langa celalalt,sa se sminteasca din pricina mortilor.Mai urat este ca au ajuns sa se alieze cate 2-3 membrii impotriva unuia pentru salvarea/damnarea lui Michael Jackson.Daca vreti,rugati-va si pentru el.Daca nu vreti,nu o faceti.Nu cu voi are de-a rezolva problemele ci cu Cel ce POATE sa le rezolve.
Vechi 08.07.2009, 14:35:20
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Exact, Adrian...sa se odihneasca in pace !
Nu are rost sa sarim pe imaginea lui ca hienele, devorand-o fara mila...nici nu se cade pentru un suflet care, chiar se simte crestin.
Intotdeauna am fost intrigata de acest instinct crestinesc, care nu poate fi confirmat decat prin umilinta de sine. Nu ai cum sa te numesti crestin daca nu intelegi ca poti fi exact ca cel de langa tine, indiferent de rangul lui de decadere sau inaltare....si asta pentru ca esti, nu doar un crestin, ci un om crestin.
Asta inteleg eu prin credinta, ANITA !
Vechi 08.07.2009, 14:50:19
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

daca tot discutam despre morti si nu neaparat staruri ce mai ziceti de acest accident unde au murit 6 oameni:

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...de-18-ani.html

Dumnezeu sa-i odihneasca!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 14:59:40
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
daca tot discutam despre morti si nu neaparat staruri ce mai ziceti de acest accident unde au murit 6 oameni:

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...de-18-ani.html

Dumnezeu sa-i odihneasca!
Da, am vazut stirea.

Daca aflati cum ii cheama, postati ca sa-i adaug la pomelnic. Cu tot neamul lor cel adormit.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 15:19:09
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Dumnezeu sa-i ierte ! Grea povara pt tanarul care a provocat accidentul ,Dumnezeu sa-l intareasca ca de uitat nu are cum.
Vechi 08.07.2009, 15:21:47
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Fotografia e trucata, se vede de la o posta. Oricum urat de tot ca pe acest site s-au umplut 17 pagini pe tema 'moartea lui Michael Jackson'. Asta dovedeste cat de lipsiti de discernamant sunt unii care pretind a fi crestini... trist. Interesant e ca atunci cand am vrut sa vorbesc despre antihrist, imediat s-au ofuscat unele persoane, dar tema Michael Jackson se pare ca e foooaaarte crestin
Keep going

Noi suntem oameni,Michael Jackson a fost si va ramane o parte din viata noastra(cel putin a unora),nu conteaza ce religie a fost.Putea sa fie si budist.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 16:00:41
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Asta inteleg eu prin credinta, ANITA !
Asta este un aspect al credintei , ai sesizat bine.
Dar tu care te iei de colegii de forum si le faci observatie cu asprime unde te situezi ,esti egala cu ei ?
Or fi gresit si ei ,nu neg ,oi fi gresit si eu ,dar stii ca e o vorba 'Tonul face muzica' .
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 16:17:01
razvan_m
Guest

Implicit

A AJUNS Michael Jackson IDOLUL vostru de tot atata Michael Jackson in sus, Michael Jackson in jos? A murit, asta este, a murit ca si credincios al lui Allah, deci macar nici nu va puteti ruga pentru el...religia ortodoxa interzice rugaciunea pentru eretici si necredinciosi.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 17:09:22
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
religia ortodoxa interzice rugaciunea pentru eretici si necredinciosi.
Poate ,,religia" din capul tau interzice rugaciunea pentru neortodocsi.
Nu ai voie sa te rogi pentru neortodocsi in public, adica in cadrul slujbelor. Pentru neortodocsi nu se fac parastase si nu se pomenesc in pomelnice la Sf Altar.
Dar in particular, in sinea ta, te poti ruga pentru oricine, fie ca e ortodox, fie ca nu e. Tu ca om, poti nadajdui in mila lui Dumnezeu.

Citat:
allah
Se tot face tam-tam ca a trecut la mahomedanism. El s-a nascut Martor al lui Iehova. Daca ati studia aceste doua religii, v-ati da seama ca nu e mare diferenta intre ele. Cum au romanii o vorba urata, care se potriveste acum, tot un drac este!

Nu scoateti ochii defunctului, pentru ca nimeni nu e perfect, si nici nu a declarat cineva ca ar fi fost perfect.
MJ a avut un dar de la Dumnezeu, unul inca mare, dar care nechivernisindu-l cum trebuie, la doborat.

Cat despre ,,pedofilia" sa, nu uitati ca la procesul din 2005 el a fost declarat nevinovat. Iar justitia americana nu este ca cea din Romania, unde infractorii scapa nepedeptiti, mai ales pentru acuze atat de abominabile, ca cea de mai sus.
In 1993 a vrut ca scandalul sa se termine mai repede, a platit o suma de bani si nu s-a mai ajuns la verdict. Eu am indoieli ca in cazul acela a fost vinovat. Ce tata primeste bani, ca sa taca atunci cand ii ranesti copilul in acest mod, iar mai apoi reclami la politie abuzul, pentru ca nu ai reusit sa storci destui bani de la cel pe care il acuzi.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 17:12:22
jar jar is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Implicit

Toata stima si respectul Ory,a murit un Om. Faptul ca nu este ortodox,nu inseamna ca nu este om,il judecati,jigniti,l-ati dus in fundul iadului!Voi bunii mei crestini,ati uitat ca veti fi judecati dupa cum judecati?
Ce usor e sa ridici piatra...dar ati incercat sa o si aruncati ??????????intr-un om care a facut atatia oameni fericiti?
Sunt fan Michael Jackson,iar asta nu ma face satanista!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 21:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 02:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 15:27:01