![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Javra poate ca sunt, Dumnezeu ma cunoaste cel mai bine, dar antisemit nu sunt si nu voi fi niciodata. Eu am tot respectul pentru evrei, pentru ca sunt poporul ales datorita patriarhului Avraam cel care a bineplacut Lui Dumnezeu. Eu am propus spre lectura textul de mai sus pentru ca este scris de catre un om care m-a impresionat foarte mult prin cartea pe care a lasat-o ca testament: Intoarcerea la Hristos. Nu stiu daca ati avut rabdare sa-l parcurgeti pana la sfarsit, dar Ianolide precizeaza dintru inceput ca NU este antisemit. Cei care se marturisesc a fi crestini nu-i urasc pe evrei, pe negri, pe chinezi sau mai stiu eu pe cine. Ar fi absurd. Insa asa cum exista romani buni si rai, asa exista si evrei buni si rai. Ei bine, eu chiar cred ca exista unele forte oculte care deja stapanesc lumea din umbra si care incearca acum sa ajunga in mod oficial la putere pe mapamond. Si da, cred ca ei sunt urmasii celor care L-au rastignit pe Hristos, Fiul Lui Dumnezeu. Multe lucruri care se invata la scoala sunt de mult filtrate de catre aceste puteri malefice; la fel ca si majoritatea documentarelor de pe Discovery sau de pe National Geographic. Dar o sa spuneti ca asta este teoria conspiratiei si ca eu sunt o simpla victima a ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestia cu orasul modern si bine luminat spune tot. Vezi, noi tocmai de aceea scriem zilnic mesaje, ca sa nu ajungem in situatia penibila de a uita limba materna, cu toata tehnica si nivelul de trai pe care le gasim peste tot. Limba materna este si trebuie sa ramana vie... Si eu am fumat, dar scriu mult mai bine dupa ce m-am lasat de acest viciu... Gluma cu care inchei imi demonstreaza cat umor au evreii! Eu stiam din citite ca mamele evreice sunt pline de umor, dar pacat ca nu il dau mai departe fiilor. Pacat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Logic,crezi ca 14 milioane vor sa stapaneasca o lume de aproape 7 000 000 000 ? Daca asa crezi,dute la scoala si cere banii inapoi. Pe Iisus lau rastignit soldatii romani si nu evreii. In acel timp tara era stapanita de romani si este de necrezut ca soldatii romani sa execute ordinele evreiilor. Papa de la Vatican,a cerut iertare de la poporul evreu deoarece multi ani, biserica crestina a dat sa se inteleaga ca evreii au rastignit pe Hristos,lucru care teologii crestini au stiut din totdeauna ca nu este adevarat. Asta a fost inainte cu cativa ani. Eu nu pretind ca esti victima teoriei conspiratiei . Dumneata esti victima IGNORANTEI. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate dumneata nici nu sti ce este antisemitismul.Uite cateva citate din ce ai scris.Toate baliverne,fara un pic de adevar.Numai rautatea se observa: " eu chiar cred ca exista unele forte oculte care deja stapanesc lumea " "cred ca ei sunt urmasii celor care L-au rastignit pe Hristos" " Ar fi absurd."- Dece crezi asa? Dece nu faci ca Mantuitorul tau si dai al doilea obraz? Antisemit este antisemit si daca el nu se recunoaste ca asa.Antisemitii la forum se conosc dupa cum scriu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lilmod= invatatura. Talmudul este impartit in cateva capitole in care se poate gasi daca trebuie sa platesti stapanului magarului care tia facut un transport dar a murit sarmanul magar in mijlocul drumului. Sau in capitolul "Femei",cum se face socoteala in ce zile intre doua menstruatii este femeia fertila si numai atuncia barbatul trebuie sasi faca functia. Nimic secret . Numai un Codex cum trebuie sa traiesti ca evreu. Goi pe ebraica este "popor care nu este evreu". Si in Biblie apare si nu are nici o intentie rea. Sa fie clar,cuvantul Goi,nu are nimic jignitor si nu se zice cu dispret cum se zice "jidan". Inca o data ignoranta face sa judecati gresit oameni. Cand eu rezolv cuvinte incrucisate pe ebraica,cand mi se scrie popor,scriu goi. Inteles? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Si vreti sa va mai suporte lumea?? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
N-ati crezut acum 2000 de ani,nu veti crede nici acum! Dar va veni ziua cand o veti face! Si ceasul este aproape! Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scuze pentru postarile anterioare, adminul poate sa le stearga daca va crede de cuviinta.
|
||||
|
||||
![]()
Bai "alesule" ai merita sa vezi niste stele verzi acuma.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evreii din viata mea | cristipuiu | Intamplari adevarate | 100 | 26.11.2011 02:24:19 |
Talmudul Babilonian- cel recunoscut de Sinagogile evreiesti | podolski_2 | Generalitati | 27 | 03.07.2011 13:44:15 |
Evreii Mesianici | Danut7 | Generalitati | 0 | 23.01.2010 10:48:28 |
divort recunoscut de biserica? | alex190 | Nunta | 48 | 05.10.2009 20:54:05 |
evreii | jezisovi_pivo_nelej | Iudaismul | 28 | 14.07.2009 19:07:27 |
|