Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.07.2009, 13:09:15
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
"Iar de eretic dupa prima si a doua mustrare desparte-te"
Nu cred ca mai e ceva de spus...
Cand simti ca conlocutorul are ceva gandire si cunoastere, chiar daca e pe alaturi macar poti sa discuti si poate sa inteleaga ceva. Tu pur si simplu NU INTELEGI ce scriu. Nu ai nici atentie suficienta si rabdare sa analizezi idei. Filmul de care spui nici macar nu se numeste cum zici tu! Iar Mantuitorul se scrie Hristos! Esti in lipsa de cunoastere si agramat pe deasupra si totusi te bagi la discutii ca si cum ai fi in tema... Imi aduci aminte de Don Quixote (da, asa se scrie!), numai ca ala poate era naiv dar cu inima buna, tu esti si naiv si rau intentionat...

Nu vreau sa ma ridic deasupra ta, probabil ca esti mai putin pacatos decat mine. Pur si simplu sunt lucruri care trebuie spuse asa cum sunt. Nu te obosi sa raspunzi ca nu mai continui pe acest thread/fir.
Multumesc tuturor celor care s-au obosit sa scrie parerea lor aici!
Argumentul tau fiind? Un atac la persoana nu rezolva nimic. Ti-am dat contraexemple la argumentatia ta si tot eu sunt neinformat? Ca nu "cunosc" exact ce vreti voi si nu cred in conspiratii inseamna ca sunt rau intentionat? Poate nu te-ai exprimat destul de clar si de aceea nu inteleg ce spui. Si te rog sa faci diferenta intre a intelege si a accepta fara critica un argument. Daca nu am aceeasi viziune ca si tine nu inseamna ca nu-ti inteleg argumentele. Daca uneori am "tras" pe langa, asta e, se mai intampla atrage-mi atentia in mod calm.
Scuze pt "Cristos" pur si simplu am fost neatent si grabit. Ce-i drept ca nu stiam de vreo regula si cum am auzit ambele forme in diverse ocazii n-am dat prea multa atentie. Sper ca ai sanctionat si pe ceilalti colegi de forum cand au facut asemenea greseli.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de unde sa ma rog icer82 Intrebari utilizatori 1 24.02.2010 14:18:37
Unde gresesc??? simona76 Generalitati 7 30.12.2009 13:59:35