![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am prieten care are liceul teoretic e foarte inteligent (mult mai inteligent ca mine desi eu am facut facultatea) si dupa ce si-a cautat o luna de munca in Bucuresti cel mai bine a gasit cu 1250 ron pe luna cu munca si sambata.
De cand Romania a intrat in UE pentru foarte foarte putini sunt salarii imense ,pentru unii dar un procent nesemnificativ din populatia Romaniei (nu stiu daca sunt 1 milion de oameni) salarii mari - aci incluzandu-se si cei plecati la munca in strainatate si pentru restul populatiei din Romania o viata de saracie. Asa ca nu mai ivinui pe sotul tau mai soro pentru decizia pripita de aderare a Romaniei la UE care nu apartine lui.Romania putea sa adere la UE peste vreo 30 de ani fata de momentul de acum si cine stie poate alta ar fi fost situatia. Aderarea Romaniei la UE imi aduce aminte de proverbul "chelului ii trebuie tichie de margaritar". Dupa ce in Romania era foarte multa saracie s-a facut aderarea la UE prin care saracia s-a accentuat si mai tare. Asa populatia saraca a Romaniei s-a inmultit dar se poate mandri ca face parte din UE. Asa cei care nu au cum sa-si cumpere casa sunt probabil foarte incantati ca pot sa isi ia un cort cu 100 ron si cu o cursa low-cost pot merge la Barcelona sau in Paris. Cu mancarea in traista ca nu cred ca vor avea bani sa isi cumpere de acolo. Exista riscul ca taxa de camping sa fie prea scumpa si sa nu poate sa stea mai mult de cateva zile acolo. Cortul se va dovedi mai apoi util pentru a fi folosit in loc de casa. Este suficient sa cumpere vreo 25 de metri patrati de teren pe care sa isi instaleze cortul undeva in apropiere de Bucuresti unde nu e inca metrul patrat de teren mai mult de 100 de euro. Eventual cu credit la banca. Asa o sa aibe si locuinta.Ca la cat costa un apartament in Bucuresti pentru cine nu are deja si nu are un salariu de cel mare nu prea exist alta varianta. Eventual se poate face credit si lua un cort mai performant care sa tina bine si iarna la frig. Ce conditii minunate de viata ofera UE romanilor! Last edited by mihailt; 20.07.2009 at 02:22:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in ceea ce-l priveste pe sotul initiatoarei topicului, ea a spus clar ca i-a gsit de lucru si el nu s-a tinut de treaba. deci, e destul de clar ca omul are o problema cu lenea, si poate si cu altele. |
|