![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Improscatul cu gunoi face parte din tacticile crestine? Doar pentru ca nu cred ce vreti voi nu inseamna ca sufar de debandada mintala? LE: Crezi ca acesti oameni: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...and_technology) au suferit de debandada mintala? Last edited by ai2; 20.07.2009 at 10:12:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Vad peste tot dezinteresul pentru cultura, sistemul de valori traditional, familie si Biserica. Cu toate acestea, [COLOR=darkred]libertatea pe care o avem este inca mare[/COLOR]. Oricand putem citi Sfinti Parinti, merge la multime de slujbe, face mii de metanii, acatiste si nevointe personale, etc.
Suntem liberi, oricat de secularizata, atee si distrusa ar fi lumea din jurul nostru.[COLOR=#8b0000]Nu lumea ne impiedica de la dragoste si sfintenie, ci dorinta noastra de a dobandi si lumea si Imparatia. [/COLOR]Important este ca noi sa renuntam la moda, ultimele aparitii in tehnica, TV, stiri cu "personalitati", etc.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Plus ca (aproape) oricine poate fi inselat de satan, nu-l subestima niciodata!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Newton risca sa fie ars pe rug pt teoriile lui care includeau actiune la distanta ceea ce echivala cu vrajitoria. Crezi ca in asemenea conditii si-ar fi permis sa afirme ca nu exista D-zeu? oricum argumentul meu era ca non-credinciosii nu sunt dereglati cum spunea cineva aici. Faptul ca au mai existat si exceptii printre oamenii de stiinta nu dovedeste existenta vreunui zeu si cu atat mai putin a zeului crestin. Daca ar fi valabil rationamentul tau acelasi tip de argument se poate formula si in cazul oamenilor de stiinta provenind din tari cu alte religii si rezultatul ar fi ca exista toti zeii la care lumea se roaga. |
![]() |
| Tags |
| europa |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Al 4-lea kongres ortodox din Europa de west | Ion Pop | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 10.01.2012 23:41:57 |
| Ortodoxia si Europa | VladCat | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 15.11.2011 13:24:58 |
| Cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa | vlad90 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 07.05.2010 20:50:19 |
| Alte profetii despre Romania si Europa | florinrusu | Intamplari adevarate | 1 | 20.04.2009 23:29:22 |
| Conferinta "Bisericile si Europa" la Sibiu | PadreCory | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 11.04.2008 15:57:10 |
|
|