![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristina Maria, pe cat de mult apreciez ceea ce scrii in rest, de data asta nu pot spune decat ca esti rautacioasa. Opinia ta se inscrie pe linia celor, care vor sa desfiinteze familiile regale si in restul Europei.
Revenind la alegeri, gasesti de cuviinta sa nu-i acorzi nici un credit lui Duda, in schimb le acorzi credit tuturor celorlalti candidati. Oare merita ei mai mult decat Duda? Nu sunt convinsa, si in plus trebuie sa acordam candidatilor sanse egale, nu crezi?!? Te preocupa cine ii finanteaza lui Duda campania electorala; dar celorlalti cine le finanteaza? Esti mai fericita cu finantatorii celorlalti, ca doar nu se finanteaza din salariul lor... Si sa nu uitam ca pestele de la cap se impute! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde s-a mai pomenit la curtile regale ca o printesa sa se marite cu un terchea-berchea actoras de cartier care sta la bloc si ala de prefabricate. Este foarte jenant sa iti faci studiile superioare tirziu si sa devi print din cersetor. In literatura romantica se mai aminteste de asemenea exceptii insa in lumea REALA a curtilor regale ar ride lumea cu gura pina la urechi cum banuiesc ca deja o fac cu totii in Europa. Asa ca cu acest Duda deja ne-am facut de bacanie Porbabil cunosti vorba aceea: "Scoala se face la timpul ei" Harvard-ul, sau ce o fi facut el la fara frecventa pe banii printesei nu se pune la socoteala oricit de mult ai ingrosa literele in CV |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multi Sfinti au fost niste pacatosi de-a lungul vietii dar au murit in curatenie. (e doar un exemplu) In viata nu conteaza ce ai fost CONTEAZA ceea ce esti. Prezentul defineste omul si nu trecutul. Printesa s-a maritat cu cine a vrut si eu o apreciez pentru asta (sa nu crezi ca sunt fan duda, chiar nu stiu cu cine voi vota). Dar atitudinea ta este rigida si foarte gresita din punctul meu de vedere. Probabil ca tu (daca ai fi fost in locul printesei) te-ai fi maritat cu orice dobitoc doar pentru ca e de familie buna.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia sa vedem: Regele Suediei casatorit cu o burgheza; Regele Norvegiei idem La fel si printii actuali, viitori regi. Deci care e problema? Uite, eu vad o problema in manifestarile rautacioase... |
|
|||
|
|||
![]()
Radu Duda, pe langa faptul ca si-a facut studiile la timp, ca era un actor foarte apreciat la Nationalul iesean, este descendent al aristocratiei franceze (dupa mama). Tatal, de asemenea - chirurg de exceptie, Rene Duda, este descendent din vechea aristocratie romana a sec. al XIX-lea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbe , vorbe in vint. Am tot citit si nu scrie nicaieri ca ar fi vre-un descendent al aristocratiei, iar daca ar fi aparut pe undeva scris poate fi usor inventat asa cum multi cu putere si bani isi fabrica o descendenta convenabila mai ales cu promovare pe Internet.
Vorba aceea, toata istoria Romaniei scrisa de comunisti a fost masluita, de nici acum nu ne putem reveni si separa fanteziile pseudoistoricilor lingai de partid, de realitatea bazata pe izvoare Cititnd insa am dat de o alta suspiciune care pare fi adevarata, mai ales ca ce barbat ramine necasatorit pina spre 35 de ani si fara legaturi stabile anterioare. Asta ne mai lipsea ca presedinte, in rest le avem pe toate! coruptie, hotie, neseriozitate Banuit de homosexualitate O alta problema de imagine a principelui a fost suspiciunea de homosexualitate, intretinuta timp indelungat de publicatii precum „Romania mare" ori de declaratii ale lui Corneliu Vadim Tudor, numai ca acesta are reputatia de a spune multe baliverne si nu prea isi sustine acuzele cu probe concludente. Pe de alta parte, faptul ca principele nu are urmasi este lesne explicabil prin varsta inaintata a Margaretei - 50 de ani - in momentul casatoriei lor. In schimb, o anumita declaratie a principelui, facuta intr-un interviu acordat revistei Observator plus, a turnat, fara sa vrea, gaz pe focul acestor barfe: Duda a recunoscut ca filmul sau preferat este „Brokeback Mountain", povestea de dragoste dintre doi cowboy gay, „una dintre cele mai miscatoare si emotionante, pline de inspiratie si adevar pelicule ale ultimilor ani", dupa cum spunea el. De asemenea, el s-a declarat un fan devotat al actorului Heath Ledger, care interpreta unul dintre rolurile principale. O marturisire care era mai intelept, poate, sa nu fie facuta. istorice |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singele viguros stai linistita ca si-l "improspateaza" cu soferul sau gradinarul(care eventual aduce la infatisare cu regele) cind vad ca nu mai ies copii normali insa asta se face in taina nu prin maritis. |
|
|||
|
|||
![]()
Biografie: Este născut la 7 iunie 1960, la Iași, într-o familie de medici, a absolvit în 1984 Universitatea de Artă Tetrală și Cinematografică, iar în 1996 s-a căsătorit cu Principesa Margareta.
La 1 ianuarie 1999, Radu Duda a devenit Principe de Hohenzollern-Veringen, iar la 5 ianuarie 2005, Principe al României și Alteță Regală. A absolvit în 1979 Liceul Internat din Iași, în 1984 Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, în 2002 Colegiul Național de Apărare, în 2003 Colegiul George C. Marshall, la Garmisch, în Germania, John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard, “2004 Program for Senior Executives in National and International Security”. Principele Radu este colonel în Armata României, iar în 2006 a obținut titlul de doctor în științe militare. Începând din septembrie 2002, timp de șase ani, a fost Reprezentant Special al Guvernului Romaniei. De asemenea, este consilier al Majestății Sale Regele Mihai I. Potrivit site-ului Casei Regale, Principele Radu deține înaltul patronaj al Federației Naționale de Karate Tradițional, al Camerei de Comerț Româno-Britanice, al Festivalului Jeunesses Musicales (EUROPAfest) și al Institutului Euro-regional de cooperare culturală. “Din 1974 până în anul 1999, Principele Radu a susținut o bogată carieră artistică în teatru, film și televiziune în țară, ca și în Franța, Belgia, Elveția, Luxemburg, S.U.A., Israel, Macedonia și Camerun”, menționează site-ul Casei Regale. De asemenea, principele Radu a realizat în 1993 primul proiect de terapie prin artă “Artecole”, pentru orfanii din România. Este autorul cartilor ”Dincolo de masca” (Unitext 1997), ”L’ame du masque” (Belgia, 1998), ”Ana a Romaniei – Un razboi, un exil, o viata” (Humanitas, 2000 si 2005), ”Michael of Romania – A Tribute” (Suedia – S.U.A. 2001), ”Mihai al Romaniei” (Humanitas, 2001 si 2008), ”Anne of Romania, A War, An Exile, A Life” (Fundatia Culturala Romana, 2002 si Humanitas 2006), ”Kildine” (traducerea romaneasca a cartii de povesti a Reginei Maria a Romaniei – Corint, 2003), ”Sapte” (Nemira, 2003), ”The Royal Family of Romania” (Humanitas, 2004 si 2008), ”Europa din noi” (Polirom, 2005), ”Persona” (Nemira, 2006), ”Palatul Elisabeta” (Humanitas, 2006), ”Biblioteca in flacari” (Polirom, 2007), ”Elena, portretul unei regine” (Rao, 2007), ”Nunta de diamant”, (Rao 2008). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dealtfel inclini spre vulgaritate, ceea ce nu e potrivit cu acest site. Si de preferat e sa scriem adevarul, nu ce ne trece noua prin cap, adica pura imaginatie. |
|
|||
|
|||
![]()
@Anca-Miha: Anca, nu doresc sa desfiintez nici o familie regala si in general nu ma prea intereseaza ce se intampla in Europa, nu prea se pot face reguli, nu se intampla niciodata acelasi lucru in toata Europa (mie nu imi plac generalizarile ca sunt principala unealta de manipulare a presei).
ma intereseaza ce se intampla la mine acasa, in tara. Nu am spus sa nu il votezi pe Duda. Reciteste raspunsul meu. Am spus ca, daca il votezi, este un rau la fel de mare cu celelalte rele de pe listele de vot, si ca daca il votezi ar trebui sa te informezi mai inainte asupra lui. Pe scurt, cantitatea de dezavantaje ce ar rezulta din votarea lui Duda este egala daca nu mai mare cu cea reaultata din votarea oricarui candidat de pe lista. Duda este la fel de corupt si de interesat ca si cei care ne conduc acum si ne-au condus in mandatele anterioare, nu te amagi singura ca va fi o schimbare calitativa. NU VA FI! Cauta informatii, citeste si afla. Intamplarea face ca eu sa am astfel de informatii dar asta nu e un forum de polemici politice si nici nu doresc sa influentez pe nimeni. Eu pledez pentru deciziile INFORMATE! Adica daca tot alegi intre mai multe rele, macar sa stii cat de rele sunt fiecare. Daca vrei sa-l votezi pe Duda, chiar si din convingere, eu ma bucur. Dar nu te insela singura, bazeaza-ti convingerea pe informatii adevarate, reale, nu pe clipurile electorale si campaniile de imagine, oricat de subtile ar fi. Biografia oficiala a lui o stim toti, e si pe site-ul lui oficial. Si biografia lui Basescu de pe site-ul lui arata superb! Daca nu as sti nimic altceva despre Base l-as vota fara rezerve! si pe Eba! Ia vedeti ce site frumos are! @andreicozia: iar sari la persoane in loc de idei?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 22:29:43 |
radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 21:11:10 |
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 15:16:02 |
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 21:00:54 |
|