![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai mare dreptate, insa in acelasi timp, am invatat de-a lungul anilor ca pentru anumite situatii sint anumite rugaciuni, pe care noi le rostim. Indiferent in cae situatie, daca rugaciunea nu e rostita din inima si cu umilinta, oricum ai pierdut timpul. E valabil pentru orice tip de rugaciune, pentru orice tip de situatie.. In cazul Catalinei, eu ii doresc din toata inima si din tot sufletul meu pacatos, ca Domnul Dumnezeu sa-i usureze durerile si sa i le aline, sa o ocroteasca si s-o intareasca. Si desi pacatoasa sint pe lume, totusi indraznesc la Maica Domnului Pantanassa, nu pentru mine, ci pentru Catalina, grav bolnava si in dureri si in disperare,s-o ajute! |
|
||||
|
||||
![]()
" Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie, Grabnica ajutatoare, care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri si pe Catalina, care se afla pe patul durerii, ridic-o, vindec-o, ajut-o sa se faca sanatoasa ! "
|
||||
|
||||
![]()
Harul Domnului nostru Iisus Hristos cel dat sfintilor sai apostoli zicand: "pe bolnavi mainile veti pune si bine le va fi", acest har prin mine smeritul si nevrednicul preot sa tamaduiasca pe roaba sa Catalina de toata suferinta sufleteasca si trupeasca ce a cuprinsns-o si s-o daruiasca sfintei Sale Biserici,sanatoasa indelungata in zile bine umbland si pazind poruncile lui Dumnezeu cu rugaciunile sfintei Chiriachi ocrotitoarea eparhiei Husilor a carei pomenire o savarsim astazi.Amin!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Roaga-te Nina cum simti tu ..si eu ma rog pt Catalina , asa cum m-as ruga pt mine ..Dumnezeu sa ne auda !
Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! Last edited by sia; 22.07.2009 at 09:59:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului sa fie aproape de Catalina si sa-i aduca usurare cu lacrimile si rugaciunile ei sfinte!
Imi place si gasesc spor intr-un mic fragment din Acatistul Sf. Pantelimon: "Bucura-te vindecarea celor ce de la oameni nu-si gasesc alinare!" Sf. Pantelimon, cu harul cu care Domnul te-a incununat, alina durerea trupului Catalinei! Amin! |
|
|||
|
|||
![]()
Catalina nu e deloc bine! Sa ne rugam pentru ea necontenit!
|
|
|||
|
|||
![]()
O Maica Preasfanta, ajuta roabei Tale Catalina, sa treaca peste suferintele care le are la numai cei 48 de ani ai sai, alina-i durerile ei mari, si fii milostiva roabei Tale. Ajut-o pe Catalina, sa-si duca crucea ei, cu mila Domnului Dumnezeu si alina-i suferintele ei.
Intareste-o pe Catalina si o ajuta, Maica Preasfanta, ca toate le poti mijloci de vei binevoi. AMIN.AMIN. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfinte Nectarie ajut-o si pe Catalina!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru Nicoleta! | laurastifter | Umanitare | 20 | 24.09.2012 16:32:13 |
Sa ne rugam pentru Elena | mara2008 | Rugaciuni | 12 | 24.02.2012 19:40:12 |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 18:12:47 |
Sa ne rugam pentru Catherine | t_a_pirvu | Umanitare | 11 | 31.03.2010 14:08:08 |
Id-ul Catalina | Catalina | Generalitati | 0 | 16.12.2006 14:09:26 |
|