Citat:
În prealabil postat de mirelat
exact despre asta era vorba, Anita... drumul spre iad e pavat cu intentii bune.
un lucru bine gandit si organizat din start, are mari sanse de succes, fara sa faca... victime.
parerea mea personala legat de acest caz, este ca de la inceput s-a actionat nepotrivit, s-a pus carul inaintea boilor, adica s-au trimis/ colectat tot felul de lucruri (mai mult sau mai putin utile la momentul respectiv) cand de fapt familia aceasta avea alte strigente (la un moment dat le-a enumerat Laurentiu, dupa marea "descoperire" a doamnelor care s-au dus la fata locului).
|
Draga mea ,dar ce treaba avem noi cu mantuirea altora?
Daca aveai idei bune ,era bine daca le spuneai de la inceput.
Copiii acestia nu au o persoana care sa ii organizeze ,le lipseste o mana de femeie care sa ii ajute.
De ce sa aruncam cu pietre in oameni binevoitori cand noi insine -si ma numar si eu printre acestia -nu am facut nimic in sensul acesta ,am preferat sa ne vedem de ale noastre.
Asta am zis mai devreme si nu stiu daca ai sesizat ,noi criticam ca unii au dat lucruri de care nu mai aveau nevoie ,desi in poze vad lenjerii noi ,si Hristos a zis sa dam una din haine la saraci ,daca avem doua haine.Dar nu a mentionat ca este pacat sa dam haina care nu ne mai trebuie.
Noi nu avem doua haine ,avem nenumarate ,dulapurile sunt pline si nu dam nimic.
Doamne ajuta !