Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2009, 18:27:09
Tzantzarika Tzantzarika is offline
Member

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Pai sigur ca da emanouela, hai sa ne ascundem dupa deget si sa ne imbatam cu apa rece: tzantzarica, stai linistita, traieste in continuare in preacurvie, ca doara noi trebuie sa te compatimim,sa o cotim dupa placul nostru, sa ne prefacem ca te intelegem si ca suferim alaturi de tine, nu trebuie sa tinem cont de invataturile Bisericii;
nu cred ca era vorba de dat cu pietre ci doar de o realitate cat se poate de adevarata; Bogdan si Catalina au punctat foarte bine ceea ce trebuia;si in fond ce crezi tu ca astepta fata de la noi? compatimire? la ce i-ar folosi
intelegere ? pentru ce?
Si in plus, da , se pare ca este inconstienta daca de doi ani traieste in desfranare; la acest pacat care se poate rasfrange asupra copilasilor, s-a gandit mamica lor?
ce raspuns poti da la intrebarea:sunt divortata, ce pot sa fac mai departe?
pai exista urmatoarele raspunsuri:
-du-ti crucea singura si creste-ti copiii
-daca nu poti trai fara barbat, fugi ca de dracu de a trai in desfranare si recasatoreste-te;
Avem pretentia ca suntem maturi deci sa avem taria sa spunem lucrurilor pe nume: ce este da-da si ce este nu -nu!
Inteleg punctul de vedere - si intradevar - nu pot trai fara barbat - dar cati barbati se insoara fara a trai in pacat inainte? In plus - eu nu vreau sa traiesc cu orice barbat - vreau sa traiesc cu unul pe care sa-l iubesc.

Dar spuneti-mi un lucru. Bine cand am divortat m-am indepartat de Dumnezeu. Cand l-am cunoscut pe omul asta m-am indepartat si mai tare pentru ca traim in pacat. Acum vreau sa ma indrept - ce fac - il cer de barbat? El a spus la un moment dat ca vrea sa ne cununam dar n-a facut-o nu pentru ca l-as fi refuzat. Sa-i spun - ori ne cununam ori ne despartim? Si daca decide ca ne despartim o iau de la capat cu alt barbat?

Last edited by Tzantzarika; 01.08.2009 at 18:30:27.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2009, 18:42:33
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

draga mea, nu se cearta nimeni, macar atata dram de minte mi-a mai ramas... :D. ia-m sugerat sa citeasca toate postarile si sa se uite si in gradina ei inainte de a da cu parul, ca e asa de usor de facut un rau, de criticat sau de judecat (nu stiu cine le da dreptul de fapt unora sa judece, acest drept il are doar Dumnezeu) si atat de greu de a face un bine, a asculta fara a judeca....
cum mai toti au zis....ce a fost a fost, nu are sens sa traiesti acum cu regrete (sau cu sacul in cap cum ti se sugereaza).
duhovnic - el iti va da cele mai intelepte sfaturi si te va ajuta sa-ti gasesti si linistea
eu iti doresc mult succes si multa intelepciune in deciziile pe care le iei
si nu uita....greselile ia-le ca pe o lectie nu a pe o experienta, lectia o inveti, experienta o poti repeta si nu e sanatos.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2009, 19:02:39
melb26's Avatar
melb26 melb26 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Religia: Ortodox
Implicit

E complicata situatia, insa e bine sa-l intrebi ce are de gand, macar sa stii cum stai, daca relatia voastra e de viitor sau doar e un menaj care va convine amandurora, cel putin pt moment.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Departe si aproape de Dumnezeu tatolivia Intrebari utilizatori 0 12.05.2012 18:05:14
Cat de departe e sfarsitul? Lucian008 Generalitati 21 03.05.2012 16:03:33
Pavel Corut face praf crestinismul(sunt socat)Pazeste-ne Doamne! tigerAvalo9 Generalitati 43 11.04.2010 23:39:07
citeste si da mai departe carmina Stiri, actualitati, anunturi 1 01.02.2010 21:14:13
sunt departe ..si singura.. mioara Rugaciuni 18 20.12.2006 14:53:48