![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
zoridezi, psihologii au chiar ei nevoie de cineva care sa-i consilieze, parerea mea....multi sunt mai dusi cu pluta decat cei pe care cica ii trateaza.
exact, la asta ma refeream....daca ai pretentii, vino cu bagajul de cunostinte....pt ca acum stii ft bine cam ce e prin facultati de cand nu se mai dau ex....nu generalizez dar marea majoritate nu-si au locul acolo |
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa mai draga Emanouela, multe treburi merg anapoda pentru ca multi nici nu isi fac meseria cum trebuie. Eu totusi l-as sfatui pe Alexdu sa urmeze teologia, caci psihologia are mai multe lipsuri (parerea mea)... in timp ce psihologia se ocupa cu valorificarea personala si are niste teorii aberante despre viata si scopul omului in societate, teologia are niste principii mai sanatoase si mult mai apropiate de realitatea sufleteasca a individului si nici nu e foarte grea ca teorie... acum depinde si de chemarea lui.
Sper ca Alex nu s-a speriat de observatiile(constructive)de aici, e mai important sa ai empatie pentru oameni daca vrei sa ii ajuti... gramatica limbii romane se invata relativ usor, dar intelegerea oamenilor e o arta. Last edited by zoridezi; 06.08.2009 at 13:00:28. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Sunt intr-o mare dilema va rog ajutati-ma cu un sfat | dorinastoica14 | Morala Crestina | 34 | 21.10.2011 16:51:44 |
Am o mare dilema | andrei23 | Botezul | 6 | 14.06.2011 07:24:19 |
dilema | alina36 | Botezul | 3 | 27.10.2009 12:26:23 |
mare dilema help!! | quasar | Nunta | 13 | 11.09.2008 15:29:00 |
|