![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Garantat! |
|
|||
|
|||
![]()
Victor maine e vineri...iesi din casa si du-te la biserica si cand vezi un parinte te duci la el si-i spui ca vrei sa-i spui ceva.Si apoi ii povesteti tot.Si gata...nu mai sta prea mult pe ganduri...
|
|||
|
|||
![]()
Voi aveti duhovnic?Cum l-ati gasit...? sunt sigur ca nu toti accepta sau au timp...chef...etc...
nu stiti vreo manastire in apropiere de Galati la care sa ma duc sa ma rog,sa ma simt putin bine ...sa dau peste oameni binevoitori? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Bateti si vi se va deschide, cereti si vi se va da! " ... "Indrazniti!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da,eu am duhovnic.Eu inaite mergeam duminica la mitropolie pentru sf.Liturghie si celelate slujbe dar , prin purtatea de grija a lui Dumnezeu , mi-am dat seamam ca trebuie sa merg la biserica de care apartin(.....daca faci asa e si un fel de ascultare).Si am inceput sa merg la mine la parohie ...si aici am vazut ca erau trei preoti.Prima data ma spovedeam la parintele la care ma spovedeam si cand eram mai micuta dar mi-am dat seama ca nu e dupa sufletul meu si m-am dus la celalat parinte care acum imi este duhovnic...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vickuo, este o manastire aproape de Galati, sigur ca ai auzit de ea si este foarte frumoasa, dar nu pot spune ca este chiar la doi pasi. Este vorba de Manastirea Tudor Vladimirescu, manastirea de maici unde, inainte a sezut mult cunoscuta Maica Veronica, a fost stareta. Este o manastire foarte frumoasa. Am mai fost de curand la o manastire pe la Braila, aproape de Lacul Sarat, nu mai stiu cum se cheama, am impresia ca tot Lacul Sarat, este de maicute insa, nu este decshisa publicului larg in timpul zilei, decat la slujba...si, este o manastire mai mica. Am mai auzit de Manastirea Adam, tot la Galati, dar nu stiu unde este, caci nu am fost niciodata... Mergi la catedrala din Galati si inchina-te moastelor Sf. Pantelimon, care este un Sfant Tamaduitor de boli, sper ca stii unde este catedrala, langa Politia Municipala . Sunt de parere sa-ti cauti duhovnic in zona in care stai, mergi acolo la biserica cea mai apropiata si vorbeste cu preotul...apoi te marturisesti si-i spui si ce te doare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 9 | 27.06.2009 00:03:34 |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 7 | 18.06.2009 15:59:07 |
SUNT UN OM FERICIT! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 9 | 08.10.2007 22:18:35 |
|