![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim din suflet totoror care ne ajuta si iau legatura cu noi dorind sa ne ajute dumnezeu va avea grija de toti mai dau odata nr de cont pentru cei care vor sa ne ajute cu ceva bani ro09btrl03701201t06955xx in lei banca transilvaniei sucursala tulcea strada babadag nr 15 bl7 parter. Doamne ajuta si iartai pe cei ce judeca si lumineazale calea spre adevar
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumim! |
|
|||
|
|||
![]()
domnule sau doamna LEPETITE rusine ptr dumneavoastra sa ne descositi ca pe niste hoti am facut un forum sa ne ajute cu hainute pentru copii neauy ajutat nu neau criticat fac apel la toti oamenii care vreti sa ne ajutati intrati in legatura cu noi daca nu ne credeti vom face inasa fel incat sa vedeti situatia noastra nu mintim cerem un ajutor cat de mic suntem saraci si pentru doamna ul la parinte la slujba maine spunem ca aveti si nu ne credeti vreti sa ne decadeti in fata lumii sa nu ne ajute nimeni D UMNEZEU VA AVEA GRIJA DE CEL CARE MINTE VA MUTI MINCIUNA NU SE IARTA NU MINT IMPLOR UN MIC AJUTOR NU OBLIG DAR NU NE FACETI HOTI SAU ESCROCOI SUNTEM CINSTITI MUNCIM AVEM GRIJA UNUL DE CELALAT PTR TOTI INTERESATI SA NEAJUTE IMEIL DUMI_EMIL@YAHOO.COM SAU NR DE CONT IN LEI DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIEI SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER NR DE CONT ESTE RO09BTRL03701201T06955XX DACA INTRATI PE MEIL VA DAM DETALII DESPRE SITUATIA NOASTRA ,,,,,,,,,,,,,,,,,DACA ESTI FARA DE PACAT SI ESTI CINSTIT ARUNCA CU PIATRA IN ALT OM DACA NU UITETE ASUPRA TA , REPET NU MINTIM SUNTEM SARACI CEREM AJUTOR .DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA AJUTE SA NE AJUTE SI PE NOI SA NU FIE DRUMUL NOSTRU INTUNERIC CARE IL PROVOACA DUSMANII ...........
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot aici sunt cele doua anunturi forumuri cum se cheama ele domnule petitemoc
|
|
|||
|
|||
![]()
exista o vb inteleapta....."sa nu-ti fie mila de dracu", uitati-va si voi..... poi draga sa-ti spun eu ceva...orice leut pe care il da cineva trebuia sa stie unde si de ce il da pt ca sunt bani munciti. eu una nu am primit nimik de-a moaca, pt tot ce am am muncit. rusine voua ca nu stiti sa apreciati oamenii care de 3 zile smulg cu clestele ceva concret de la voi. daca nu stii semnificatia cuvantului a jigni, nu-l mai folosi
numai bine |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Nimeni nu v-a acuzat ca mintiti, ori ca ati fi hoti... "Gura pacatosului adevar graieste!" si "Pasarea pe limba ei piere!"
Iata cateva contradictii culese din mesajele dumnealor de pe cele trei topicuri pe care le-au deschis: 1. suntem informati ca parintele i-a indrumat sa apeleze la crestinii de pe acest forum Citat:
Citat:
Citat:
2. Doamna a fost intrebata daca a vorbit cu preotul... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce se intampla aici?Ca sa fiti ajutati trebuie sa spuneti date concrete,adresa,cod postal,informatii detaliate si sa vorbiti clar ca sa va putem intelege.Mie pur si simplu mi s-a incretit pielea cand am vazut ce e pe acest forum.Si daca am strange toti de pe forum 10 lei am strange o suma cat de cat...ce ziceti?
|
|
|||
|
|||
![]()
o suma de 10 lei nu e cine stie ce....
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e cazul sa se mai bata apa in piua, s-au dat informatii mai mult decat suficiente. acum ramane la latitudinea fiecaruia daca da ceva sau nu ptr aceasta familie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceva nu e inca clar, pentru a putea cineva transfera bani e nevoie de:
1. Numarul de cont. Am inteles ca e: ro09btrl 03701201t06955xx la Banca Transilvania, da? 2. Numele titularului contului. Care e exact numele? Dumitrescu Emi? Dumitrescu Dumitru Emil? Iulia Emil? Scuze, dar nu am resuit sa caut informatia asta prin toate mesajele, e un thread foarte lung. Bogdan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|