Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.08.2009, 11:59:05
dumi_emil
Guest

Implicit sarut mainile

Multumim din suflet totoror care ne ajuta si iau legatura cu noi dorind sa ne ajute dumnezeu va avea grija de toti mai dau odata nr de cont pentru cei care vor sa ne ajute cu ceva bani ro09btrl03701201t06955xx in lei banca transilvaniei sucursala tulcea strada babadag nr 15 bl7 parter. Doamne ajuta si iartai pe cei ce judeca si lumineazale calea spre adevar
Vechi 08.08.2009, 13:36:52
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Draga Dumi-emil,am vazut ca pe un alt forum pe care ai cerut ajutor,ti s-au trimis niste pachete.Acei oameni la ce adresa au trimis?
Intelege ca daca nu dai o adresa unde lumea sa va trimita ceva ajutoare,fiecare dupa puterile lui,nu aveti cum le primi.
Cei care scriu pe acest forum sunt din toata tara si nu toata lumea poate bate drumul pana la Tulcea ori sa dea telefoane peste telefoane,deci trebuie o adresa exacta pe care sa primiti aceste ajutoare.
Daca cei care nu au bani ar vrea sa va ajute cu altele,cum ar fi haine,jucarii,etc,chiar si folosite,dar in stare buna,v-ar fi de folos?
In alta ordine de idei,cu primii bani pe care ii puteti strange ar trebui sa rezolvati problema actelor,pentru ca fara ele nici de la stat nu primiti nimic si nici alte demersuri nu puteti face.
Despre ce forum este vorba? Ne poti da aici un link?

Multumim!
Vechi 08.08.2009, 14:05:09
dumi_emil
Guest

Implicit sarut mana

domnule sau doamna LEPETITE rusine ptr dumneavoastra sa ne descositi ca pe niste hoti am facut un forum sa ne ajute cu hainute pentru copii neauy ajutat nu neau criticat fac apel la toti oamenii care vreti sa ne ajutati intrati in legatura cu noi daca nu ne credeti vom face inasa fel incat sa vedeti situatia noastra nu mintim cerem un ajutor cat de mic suntem saraci si pentru doamna ul la parinte la slujba maine spunem ca aveti si nu ne credeti vreti sa ne decadeti in fata lumii sa nu ne ajute nimeni D UMNEZEU VA AVEA GRIJA DE CEL CARE MINTE VA MUTI MINCIUNA NU SE IARTA NU MINT IMPLOR UN MIC AJUTOR NU OBLIG DAR NU NE FACETI HOTI SAU ESCROCOI SUNTEM CINSTITI MUNCIM AVEM GRIJA UNUL DE CELALAT PTR TOTI INTERESATI SA NEAJUTE IMEIL DUMI_EMIL@YAHOO.COM SAU NR DE CONT IN LEI DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIEI SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER NR DE CONT ESTE RO09BTRL03701201T06955XX DACA INTRATI PE MEIL VA DAM DETALII DESPRE SITUATIA NOASTRA ,,,,,,,,,,,,,,,,,DACA ESTI FARA DE PACAT SI ESTI CINSTIT ARUNCA CU PIATRA IN ALT OM DACA NU UITETE ASUPRA TA , REPET NU MINTIM SUNTEM SARACI CEREM AJUTOR .DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA AJUTE SA NE AJUTE SI PE NOI SA NU FIE DRUMUL NOSTRU INTUNERIC CARE IL PROVOACA DUSMANII ...........
Vechi 08.08.2009, 14:07:26
dumi_emil
Guest

Implicit sarut mainile

Tot aici sunt cele doua anunturi forumuri cum se cheama ele domnule petitemoc
Vechi 08.08.2009, 14:30:12
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

exista o vb inteleapta....."sa nu-ti fie mila de dracu", uitati-va si voi..... poi draga sa-ti spun eu ceva...orice leut pe care il da cineva trebuia sa stie unde si de ce il da pt ca sunt bani munciti. eu una nu am primit nimik de-a moaca, pt tot ce am am muncit. rusine voua ca nu stiti sa apreciati oamenii care de 3 zile smulg cu clestele ceva concret de la voi. daca nu stii semnificatia cuvantului a jigni, nu-l mai folosi
numai bine
Vechi 08.08.2009, 14:45:33
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit lamuriri

Nimeni nu v-a acuzat ca mintiti, ori ca ati fi hoti... "Gura pacatosului adevar graieste!" si "Pasarea pe limba ei piere!"

Iata cateva contradictii culese din mesajele dumnealor de pe cele trei topicuri pe care le-au deschis:

1. suntem informati ca parintele i-a indrumat sa apeleze la crestinii de pe acest forum

Citat:
În prealabil postat de dumi_emil Vezi mesajul
parintele de la mine din comunitatea unde apartin stie situatia si ma indrumat aici sa apelez la oameni sa ma ajute adresa mea este dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 scara a apartament 19 orasul tulcea
Citat:
stie situatia dar se lupta sa termine si biserica de 3 ani el ma indrumat sa apelez aici
Citat:
ii voi spune sa intre si pe forum ma intreebat cum se numeste sii voi spune dar de acum maine
Intrebare: Daca nu stie "cum se numeste" forumul, atunci cum v-a indrumat dumnealui spre acest forum?

2. Doamna a fost intrebata daca a vorbit cu preotul...
Citat:
parintele stie situatia mea am fost la slujba cu toti si mia spus doamna de la lumanari ca spovedeste apoi si nu are timp am sa merg diseara la biserica
Citat:
acum merg la preot nu vam spus dar este vecin cu mine si vb dumnealui sami dea numarul pentru al suna dumneavoastra sa vb cu el
Citat:
nu a spovedit a fost la o femeie care era mai in varsta era ceva urgent asa am inteles am la preot
3. Despre situatia financiara a familiei si accesul la internet ...
Citat:
am postat un anunt ca as dori un carut pentru un bebelus de 5 luni am vazut ca nimeni nu doreste sa intinda mana ,sa va spun despre noi poate asa ne mai intelegeti si ne veti ajuta eu sun iulia sotul meu este emil avem trei copii situatia noastra financiara este precara stam intro chirie in tulcea la o garsoniera intro camera dormim ,mancam ,si ne jucam cu copiilasi nu avem decat 12 milioane care ii castiga sotul cu salariul lui de la un atelier de tamplarie pvc eu ingrijesc de copii fata are 7 ani merge la scoala la toamana nu am nici haine pentru ea nu stiu cum ma voi descurca ne este tare greu 5 milioane dam chirie apa intretimnere lumina vb de la o vecina care are internet eu nu am orice ajutor e bine venit alimente haine dar as dori un carut asa pot sa ma descurc mai usor cu cel mic daca doriti sa ma ajutati puteti folosi acest id dumi_emil aici ma puteti gasi sau daca nu va caut eu dupa ce imi lasati unde pe aceasta cale va multumesc oricum si va doresc multa sanatate asta e cel mai important numai bine iulia
Citat:
va scriu pe acest topic tot despre familia mea eu sunt iuliana pe sotul meu dumitrescu dumitru emil avem trei copilasi o fetita de 6 ani un baiat de 2 ani si jumatate si o cocuta de 5 luni ne descurcam foarte greu avem 12 milioane salarul sotului stam in chirie intro garsoniera platim 2 milioane chirie ,lumina,apa,intretinere si cablul internetul unde vb de la o vecina de palier platesc cu ea sa ma folosesc de el
Citat:
Acest calculator unde pot lua legatura cu dumneavoastra sunteti niste vecini care ni la dat pana ne vom permite sa avem un televizor pentru copii.
si mai sunt cateva neconcordante in informatiile oferite ...
Vechi 08.08.2009, 16:22:11
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Ce se intampla aici?Ca sa fiti ajutati trebuie sa spuneti date concrete,adresa,cod postal,informatii detaliate si sa vorbiti clar ca sa va putem intelege.Mie pur si simplu mi s-a incretit pielea cand am vazut ce e pe acest forum.Si daca am strange toti de pe forum 10 lei am strange o suma cat de cat...ce ziceti?
Vechi 08.08.2009, 16:27:55
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

o suma de 10 lei nu e cine stie ce....
Vechi 08.08.2009, 17:58:22
mirelat
Guest

Implicit

nu e cazul sa se mai bata apa in piua, s-au dat informatii mai mult decat suficiente. acum ramane la latitudinea fiecaruia daca da ceva sau nu ptr aceasta familie.
Vechi 10.08.2009, 19:20:59
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Ceva nu e inca clar, pentru a putea cineva transfera bani e nevoie de:

1. Numarul de cont. Am inteles ca e: ro09btrl 03701201t06955xx la Banca Transilvania, da?

2. Numele titularului contului. Care e exact numele? Dumitrescu Emi? Dumitrescu Dumitru Emil? Iulia Emil? Scuze, dar nu am resuit sa caut informatia asta prin toate mesajele, e un thread foarte lung.

Bogdan.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fericiti cei saraci cu duhul! patinina34 Generalitati 31 27.04.2012 01:00:27
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11
Saraci si cu datorii! rusumadena Umanitare 0 16.12.2010 18:59:04
Salarului preotilor saraci Indraznetul Generalitati 13 04.02.2008 20:55:48