![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu fi trist si disperat Maica Domnului e cu tine , numai sa vrei ,
Si eu am avut starile tale dar cu o motivatie relativa, ti-as recomanda in primul rand un duhovnic asa cum ti-au spus si altii, cu siguranta te va ajuta foarte mult. Si apoi slujbele de Duminica sant foarte importante si puternice , sa nu pierzi nici una , treci peste orice obstacol iti sta in cale (pentru ca pot sa fie multe ) si nu lipsi de la slijbe , de multe ori treceam prin starile tale si spuneam ca sant un nimic si multa suferinta si plans , dar cand intram in Sf. Biserica brusc ma schimbam , parca eram alt om ma uneam cu Domnul Isus si nu mai simteam nimic din cele spuse , Maica Domnului ma mangaia , ii simteam alinarea si mangaiera, si cand plecam , eram fericita si usoara ca un fulg, uitasem de toata durerea si suferinta, imi spuneam "Ce minunat e in casa Domnului , nu mai aveam nici un gand urat , totul era minunat. Ti-as recomanda daca iesti din Bucuresti Manastirea Sarmucasesti - Ciorogarla este la cativa Kilometri de Bucuresti unde eu cred ca m-am facut bine . Si inca o Manastire unde ar fi bine daca ai putea sa ajungi Manastirea DERVENT - daca poti sa te duci de vineri seara ar fi bine, ai unde sa dormi si te vei simti mirific , Eu am fost acolo de cateva ori si am simtit multe schimbari in sufletul meu. Maica Domnului si Bunul Dumnezeu sa te ajute |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau sunt din Galati ,nu pot ajunge pe acolo la Bucuresti.Multumesc mult pentru sfaturi.Ma simt bine o perioada ,o perioada iar vine raul...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu cum e si eu am aceleasi stari , numai ca la mine sant motivante, uneori cad si ma sfasii de durere , dar dupa ce merg la Biserica imi revin un duhovnic bun m-a ajutat sa trec peste toate si sa ma ridic si bineinteles cu rugaciune multa rugaciune. |
|
|||
|
|||
![]()
unde e manastirea Dervent?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/mitropolia-munteniei-si-dobrogei/68158-manastirea-dervent-i
Sper ca acest Link sa te ajute e undeva in Judetul Constanta e cam departe dar ar fi bine daca ai putea sa ajungi vin oameni din toate colturile tarii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 9 | 27.06.2009 00:03:34 |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 7 | 18.06.2009 15:59:07 |
SUNT UN OM FERICIT! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 9 | 08.10.2007 22:18:35 |
|