Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2009, 19:50:43
NiCcoleta NiCcoleta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2006
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit ...

Simona as fi vrut sa-ti spun si eu ceva ca sa te pot mangaia macar un pic...

Uite eu uneori cand sunt trista si daca imi dau seama cam care ar fi motivul ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat si tristetea sau durerea aceea,si ca a randuit sa se petreaca si lucrul acela(care totusi mia adus tristete) in viata mea.Uneori daca sunt prea trista si nu pot s a multumesc zic doar atat :"Doamne ,ma doare lucru asta"sau "Doamne sunt asa de trista".Si cand zic asa imi dau seama ca Dumnezeu ma priveste de acolo de sus cu nespusa Sa iubire si ma intelege ,ca El e alaturi d e mine in durerea mea si nu este indiferent ci Il doare si pe El durerea mea.

Simona cu siguranta o sa treaca si tristetea asta.Poate va dura ceva timp pana va trece....dar va trece!...tu s a nu incetezi sa mergi la biserica cat poti de des si s a faci toate care trebuie s a le faca tot crestinul...

cu drag,nicoleta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns Dorina8 Generalitati 13 18.08.2011 20:40:32
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
sunt foarte suparat!!!! miha_i Biserica Ortodoxa Romana 9 30.03.2007 22:33:23