![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, Tu esti nadejdea mea
Doamne, Tu esti nadejdea mea, Sa nu ma parasesti pana in sfarsit. Apara-ma dupa dreptatea Ta Si ma izbaveste, Pleaca urechea Ta spre mine Si ma mantuieste. In vremea batranetilor mele Sa nu ma lepezi, sa nu ma parasesti Cand vor slabi puterile mele Ca vrajmasii mei graiesc impotriva mea Si cei ce pandesc sufletul meu Se sfatuiesc si zic:”Parasitu-l-a Dumnezeu, urmariti-l si il prindeti Ca nu are cine sa-l izbaveasca”. Dumnezeule, Dumnezeule, din tineretile mele Tu m-ai povatuit Si eu astazi vestesc minunile Tale, Doamne Sa nu ma parasesti nici la batranetile si caruntetele mele Inalta, inalta-ma si ma mangaie, si acum Scoate-ma din adancurile pamantului Si Te voi lauda Pentru dreptatea Ta, Doamne. Canta-voi, canta-voi Tie Si se vor bucura buzele mele Si sufletul (bis) meu… (Audio, la: http://www.crestinortodox.ro/muzica-...dea-mea/page:8) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 878 | 10.10.2023 20:27:07 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii pentru cei mici | Ekaterina | Generalitati | 14 | 20.03.2013 14:25:14 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|