Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2009, 22:43:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Să te rogi frate ori și când ! ! !

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Pai fratele meu, nu mi se pare normal. Deci, eu ma pregatesc de actul sexual si incep cu Tatal Nostru. Si zicand Tatal Nostru incep a face dragoste carnala.

Tu ai incercat asa ceva?

Din ce am citit eu pana acum, nu e bine sa ne imaginam lucruri cand ne rugam. Gandul nostru sa fie doar la Dumnezeu.

Eu sunt mai slab cu duhul. Cand ma rog sunt ispitit din toate partile. Ba latra un caine afara, ba nu stiu de ce mai imi vine un gand erotic prin creieras...
Le dau afara dar e greu. Deci, incerc sa mentin rugaciunea pura, doar pentru Dumnezeu.

Repet, nu stiu de ce dar nu mi se pare normal! Ori te rogi, ori...
Da ! Și după ce ai săvârșit și cel mai mare păcat și împuțit din astă lume , să te Rogi . Nu-i bine a răstălmăci vorba și îndemnul creștin. Nu poți, nu te rogi, dar nu arunca cu noroi și judecăți nedrepte. Nu poți cu adevărat, nu faci ! Rugăciunea nu se face la îndemnul cuiva, ci la îndemnul propriei tale conștințe și simțiri. Da, îți repet și te rog din suflet să ți minte : Te rogi și după ce ai săvârșit cea mai mare spurcăciune și fără de lege, pentru că astfel îți vei putea continua lupta ta și nu vei abandona în deznădejdie, nesimțire și uitare. Doamne ajută ! +

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un posibil raspuns ! ( Cum sa traiasca sotii care nu pot avea copii ) cristiboss56 Nunta 1 03.02.2009 20:21:53
Copilas in cuplu mixt. toma_nec Generalitati 53 28.08.2008 17:34:59
Lesbiencele vor putea avea copii biologici florina.stan Homosexualitatea 92 19.05.2008 17:37:26
Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? nicolae.lucian Nunta 6 22.12.2007 16:40:13
Dragostea in viata de cuplu eugen_gh Nunta 38 03.09.2007 21:28:50