![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ca si printre oamenii de stiinta parerile sunt foarte impartite. Suferinta este un efect,iar comportamentul despre care am discutat este una din cauze. Nu cred ca m-ai vazut pe mine scriind despre pacatul primordial aici. Ceea ce sustin unii oameni de stiinta,eu gasesc oarecum aberant:sa elimini suferinta prin modificari genetice.Asta nu va duce decat la o masa de roboti si mai usor de manipulat.Foarte convenabil pentru unii,n-am ce zice... "Pentru ca asta e pseudostiinta. Descoperirile nu se fac la televizor. Teoriile stiintifice se publica in media de specialitate pentru a putea fi dezbatute si validate de comunitatea stiintifica."-te rog eu,incearca sa nu imi mai raspunzi ca un robotel,e destul de frustrant de partea cealalta,crede-ma. Te-ai gandit ca anumite aspecte nu sunt prea comode de stiut pentru marea masa a populatiei?Te-ai gandit ca nu ni se dezvaluie decat mult prea putin din ceea ce unii stiu deja demult? Last edited by heaven; 09.09.2009 at 10:44:32. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
M-am gindit, insa nu cred intr-o teorie a conspiratiei globale. Nu cred ca omul e chiar asa destept. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca omul nu este doar extraordinar de inteligent ci si detine niste capacitati uluitoare,de care insa nu este decat mult prea putin constient.
La raspunsul tau cu viata,am iarasi sentimentul de vorbit in gol...simplu: presupunand ca ar exista tehnologia necesara in viitor,doar prin intermediul stiintei eu nu cred ca ar fi posibil ca dintr-un corp decedat sa ia nastere viata si,eventual sa atingem si nemurirea.Da-mi voie sa am dubii serioase. Exista ceva care este nemuritor in compozitia noastra ca oameni,insa acela nu este trupul material. Spui ca nu stiu despre ce vorbesc...da,din cate am auzit si eu,unii filozofeaza despre un viitor in care prin intermediul stiintei,al modificarilor genetice,suferinta sa fie abolita. La intrebarile puse de tine am raspuns,chiar de cateva ori si nu intentionez sa ma repet.Nu este vina mea ca explicatiile dpdv spiritual nu te multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam ca mitul celor 10% folositi din creier e doar un mit :)
Dar ti-am spus, in momentul asta nu exista o definitie clara a vietii. Ai tu una? Iti dau voie sa ai dubii, nu inteleg de ce nu le indrepti in toate directiile posibile. Exista ceva pseudonemuritor in trupul nostru si acela e gena. Deocamdata abia sintem la marginea intelegerii suferintei, nu cred ca e cazul sa vorbim de abolirea ei. Dar se poate vorbi in schimb de reducerea ei. Daca vrei o parere personala despre acest lucru, eu cred ca modificarile genetice vor fi indispensabile, pentru ca trebuie sa compenseze lipsa evolutiei naturale a omului, care trebuie sa faca fata evolutiei firesti a mediului inconjurator. La intrebarea mea specifica nu ai raspuns, chiar daca te amagesti singura. Macar spune-mi daca raspunsul tau concorda cu cel al stiintei si sint sau nu in contradictie. |
|
||||
|
||||
![]()
Stii,in stilul asta ne putem contra pana maine si nici unul dintre noi nu vom multumiti.
Sustin stiinta,doar ca si acolo,ca oriunde,nu exista padure fara uscaturi.Deci,nu as putea sustine orbeste tot ce servesc oamenii de stiinta.Asa dupa cum nu sustin orbeste nici ceea ce afirma anumiti oameni religiosi. Inca o intrebare:descoperirea lui Masaru Emoto cum o explici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu o explic nicicum, pentru ca nu exista nici o descoperire. Va exista vreo descoperire cind premiul de 1 milion de dolari al lui Randi va fi cistigat. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa iti vorbesc despre viata,ar trebui sa iti vorbesc despre suflet,iar tu nu crezi in existenta lui,deci,ma indoiesc ca ar exista o explicatie care sa multumeasca asteptarile tale strict rationale.
Descoperirea lui Masaru Emoto este o certitudine si nu ai cum explica asa ceva pentru ca ar contraveni opiniilor tale. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa iti vorbesc despre viata,ar trebui sa iti vorbesc despre suflet,iar tu nu crezi in existenta lui,deci,ma indoiesc ca ar exista o explicatie care sa multumeasca asteptarile tale strict rationale.
Descoperirea lui Masaru Emoto este o certitudine si nu ai cum explica asa ceva pentru ca ar contraveni opiniilor tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M.E. e un om de afaceri. Daca doresti, putem discuta despre el dar nu are nici un rost. Pina atunci, daca nu ma crezi ca e un sarlatan, poti studia singura lui lucrare "stiintifica" publicata intr-un jurnal de "renume" Journal of Alternative and Complementary Medicine: este un eseu fotografic (http://www.liebertonline.com/doi/abs...55304322848913). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|