![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;165482]Mi-ai spus ce nu inseamna, dar ai uitat sa imi spui ce inseamna. Tipic.
Rugaciunea inseamna vindecare, inseamna o apropriere profunda cu Dumnezeu. Uite aici: Rugăciunea este maică și împărăteasă peste toate faptele bune. Dar cum este ea maica tuturor faptelor bune? Că doar marele Apostol Pavel spune: Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea; iar mai mare decât toate este dragostea.. Nu spune așa? Deci iată că cea mai mare faptă bună nu-i rugăciunea, după Sfinții Părinți, ci este dragostea. Dar de ce totuși Sfinții Părinți au spus că rugăciunea este maică a tuturor faptelor bune? Pentru că ea aduce în sufletul nostru și pe dragoste. Dragostea de Dumnezeu și dragostea de aproapele nu vin pe altă cale în sufletul nostru, decât pe calea rugăciunii! http://www.sfaturiortodoxe.ro/rugaciune.htm Dar citeste si ce zic Sfintii Parinti! Chiar Mantuitorul a zis sa ne rugam! Eu sunt deschis! Eu deschid o carte cu referire la acel fenomen si citesc, si tu incepi sa citesti rugaciunile serii! Ce zici? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Antoni0;165487]
Citat:
Cum il iubesti pe copilul african? Ce i-ai dori? Ce faci in acest sens? Cu ce rezultat? |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;165489]
Citat:
Ce fac eu in sensu' asta? Incerc sa nu consum atata apa! Chiar maine ma duc sa fac o donatie in sensu' asta! Dar imi promiti ca ai sa deschizi si tu cartea de rugaciuni! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Antoni0;165497]
Citat:
Noapte buna |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;165501]
Citat:
Deci, accepti? |
|
||||
|
||||
![]()
Discutia asta se transforma intr-un fel de batut apa in piua doar de dragul de a mai avea replici de dat.
AntoniO,sa stii ca degeaba insisti ca un om care nu simte sa se roage si nici nu vei reusi sa il convingi astfel.Dumnezeu a lasat liberul arbitru si nici macar El nu intervine in acest mod in viata cuiva. Omul acesta cand va simti si cand va fi momentul se va apropia de Dumnezeu si isi va intelege propria natura divina,care exista in el ca si in noi toti.Dar,aici tot Dumnezeu stie pe cei cai va face asta si cand se va intampla. Insa,acest lucru nu il face nici mai bun si nici mai putin bun decat noi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|