![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si repet ca nu'L putem intelege cu mintea noastra! Insa, tot raul (si binele) e pentru mantuirea noastra! Citat:
Doar cand Il vei accepta, atunci ti se vor deschide ochi! Si la fel cu copilul african! Chiar daca creierasu' tau nu intelege Dumnezeu are grija de el! Tu daca vrei, ajuta'l facand o fapta buna! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite, eu deschid o carte de specialitate (de exemplu "explicarea unui fulger"), daca deschizi si tu o carte de rugaciuni! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
De ce sa-l ajut, cind Dzeu are grija de el? Doar e mare si milostiv. Sau nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, prefer sa ramii un ignorant |
|
||||
|
||||
![]()
Nu! Insa "miros" minciuna ateismului!
Ba ai nevoie de ajutor! Fara Dumnezeu suntem ZERO, NIMIC! Suntem pierduti! Citat:
Faci o fapta buna! |
|
|||
|
|||
![]()
Care e minciuna ateismului?
Citat:
si ce daca sintem pierduti? ce esti asa de disperat, pina la urma? Pai asta intrebam, de ce sa-l ajut pe copil cind il ajuta Dzeu? Nu ajunge? |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;165482]Mi-ai spus ce nu inseamna, dar ai uitat sa imi spui ce inseamna. Tipic.
Rugaciunea inseamna vindecare, inseamna o apropriere profunda cu Dumnezeu. Uite aici: Rugăciunea este maică și împărăteasă peste toate faptele bune. Dar cum este ea maica tuturor faptelor bune? Că doar marele Apostol Pavel spune: Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea; iar mai mare decât toate este dragostea.. Nu spune așa? Deci iată că cea mai mare faptă bună nu-i rugăciunea, după Sfinții Părinți, ci este dragostea. Dar de ce totuși Sfinții Părinți au spus că rugăciunea este maică a tuturor faptelor bune? Pentru că ea aduce în sufletul nostru și pe dragoste. Dragostea de Dumnezeu și dragostea de aproapele nu vin pe altă cale în sufletul nostru, decât pe calea rugăciunii! http://www.sfaturiortodoxe.ro/rugaciune.htm Dar citeste si ce zic Sfintii Parinti! Chiar Mantuitorul a zis sa ne rugam! Eu sunt deschis! Eu deschid o carte cu referire la acel fenomen si citesc, si tu incepi sa citesti rugaciunile serii! Ce zici? |
|
||||
|
||||
![]()
Inca nu ti-ai dat seama? Orbirea asta diavoleasca e incredibila!
Citat:
Si te gandesti: <<Dumnezeul meu, puteam sa mor si sa ajung in fundul ghenei>> Tu faci o fapta buna. La fel cum iti ajuti tatal daca cade pe jos asa trebuie sa ne ajutam si fratii nostri! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Antoni0;165487]
Citat:
Cum il iubesti pe copilul african? Ce i-ai dori? Ce faci in acest sens? Cu ce rezultat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti inteleg disperarea, dar nu e cazul sa o extinzi si asupra noastra. Nu te panica, sansa noastra e ca Dzeu e imprevizibil. Azi-miine mai trimite o parte din el si intoarce lumea pe dos. Poate o sa incepem sa ne omorim ca chiorii, numai sa-i facem pe plac. Am inteles asta, dar nu spuneai ca il ajuta Dzeu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|