![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;165489]
Citat:
Ce fac eu in sensu' asta? Incerc sa nu consum atata apa! Chiar maine ma duc sa fac o donatie in sensu' asta! Dar imi promiti ca ai sa deschizi si tu cartea de rugaciuni! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa Mantuitorul a venit si si-a dat viata pentru NOI! Rastignirea pe cruce nu intra in categoria "poate"! E UN LUCRU CERT! Din frica de Dumnezeu, incepe sa nasca intelepciunea! Unde am spus asta? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Antoni0;165497]
Citat:
Noapte buna |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=topcat;165501]
Citat:
Deci, accepti? |
|
||||
|
||||
![]()
Discutia asta se transforma intr-un fel de batut apa in piua doar de dragul de a mai avea replici de dat.
AntoniO,sa stii ca degeaba insisti ca un om care nu simte sa se roage si nici nu vei reusi sa il convingi astfel.Dumnezeu a lasat liberul arbitru si nici macar El nu intervine in acest mod in viata cuiva. Omul acesta cand va simti si cand va fi momentul se va apropia de Dumnezeu si isi va intelege propria natura divina,care exista in el ca si in noi toti.Dar,aici tot Dumnezeu stie pe cei cai va face asta si cand se va intampla. Insa,acest lucru nu il face nici mai bun si nici mai putin bun decat noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sigura ca am mai raspuns acestiu thread, insa ma repet. Cine sunteti voi a judeca pe altii ? Cu ce sunteti voi mai nepacatosi decat altii? D-zeu judeca si e singurul care poate judeca. Pacatosi mai sunteti asumandu-va abilitatea de a judeca pe cineva. Vezi-ti de viata ta si mai putin sa te intereseze sa judeci pe altul. UITATE IN GRADINA TA NU A VECINULUI. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am impresia ca vezi in mesajele cuiva exact ce doresti tu sa vezi.
Cel putin in mesajul lui LapetiteMoc eu nu am inteles nicidecum ca ii judeca,dimpotriva. Si apoi nu inteleg de ce atata incisivitate in mesajele tale.Prin atitudinea asta arati ca nu esti prea departe de cei pe care ii dezaprobi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti multumesc oricum ca mi-ai atras atentia. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i nimic,se mai intampla. :)
PS:E chiar frustrant cum se voalatilizeaza anumite subiecte pe acest forum fara nici o explicatie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E de admirat ca citesti, e de admirat ca te intereseaza, dar trebuie sa realizezi ca mai toti oamenii de aici (atat teisti cat non-teisti) sunt mai in varsta decat tine, si (stiu ca nu iti place sa auzi asta, ca nici mie nu imi placea la varsta ta) chiar stiu o idee mai mult despre lume decat tine. Nu de alta, dar sunt anumite lucruri in viata care se invata traind, interactionand cu oamenii, nu doar citind. Spui ca mandria e un pacat. Ia uita-te in oglinda. Nu ai venit aici sa dezbati ceva, nu ai venit sa oferi argumente, tonul tau e la limita in unele cazuri, ai venit aici doar sa explici ca tu "stii", si oricine altcineva care nu "stie", ori il "inveti" tu, ori e o "leguma atee". Nu numai ca e mandrie, dar mai e si prosteasca. Discuti despre orice subiect in acelasi mod, tu "stii", ceilalti sunt doar o pierdere de timp si vanare de vant. Apropo de evolutie, iti dai cu parerea pe peste tot, dar nu cred ca ai citit vreodata ceva despre subiect care sa nu fi venit de pe un site creationist. Si spun asta pentru ca am citit cate ceva despre subiect, din ambele "tabere", si inteleg perfect de ce e un subiect controversat: e pur si simplu complicat, greu de inteles, mai ales daca il citesti printr-o perdea de prejudecati. Faptul ca e limbaj de specialitate pe care nu il intelegi, nu inseamna ca e automat fals. Ia-o ca pe un sfat prietenesc. Am renuntat pe celalalt thread sa discut cu tine, pentru ca nu poti discuta rational. Mi-am dat seama ca esti (foarte) tanar, si as vrea sa cred ca e tineretea de vina, si nu altceva. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|