![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa faci tu cu Dumnezeu. Iti renegi propriul tata. Insa El te asteapta! Chiar daca afirmi minciuni, tot ramai fiul Lui! Toti in Hristos! Asa sa fie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e ca pe maica-mea o vad, e reala. Nu am nevoie de dovezi ca sa stiu ca exista. Mai mult, e evident ca exista, din moment ce dialoghezi cu mine, pe forum. Exista oameni care si-au renegat parintii, sau fratii. Si au avut motive bune sa o faca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce la anumiti credinciosi e asa de greu sa vorbeasca cand le cereti "demonstratii". Eu, tu, mama ta, mama mea, natura, pisica mea, TOTI SUNTEM FIINTE DIN CREATIA LUI DUMNEZEU! De la colegul Iustin32 din semnatura: Om rational este cel ce ingaduie sa fie indreptat. Iar cel ce nu ingaduie sa fie indreptat e neom caci s-a pogorat pe sine in randul dobitoacelor. (Sf. Antonie cel Mare) Last edited by Antoni0; 13.09.2009 at 23:58:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La fel, nu voi apuca vreodata sa citesc toate cartile care ar merita citite. Sau sa calatoresc in toate destinatiile care merita vazute. Sunt perfect de acord ca sunt lucruri pe care nu le voi intelege vreodata, dar asta nu inseamna ca voi accepta sa imi "inchid mintea" doar pentru a crede niste chestii profund ilogice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca ai spus ca nu te impaci cu stiintile exacte, o sa-ti dau un exemplu care pare profund ilogic din matematica: 1+1=0. In anumite conditii aceasta egalitate este adevarata oricat ar parea de absurda si de ilogica. Faptul ca tie ti "se pare" ceva ilogic, nu inseamna neparat ca acel lucru este intr-adevar ilogic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|