Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2009, 21:38:05
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Esti un troll.

Nu stiu de ce altii au fost banati de pe acest forum, dar tu in mod clar nu ai ce cauta aici.

Contributiile tale la orice dezbatere de aici sunt zero, si daca tu esti imaginea crestinului, atunci prefer sa ma mut in oricare din tarile "ateiste", si sa locuiesc acolo, departe de oameni ca tine.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2009, 21:44:56
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Esti un troll.

Nu stiu de ce altii au fost banati de pe acest forum, dar tu in mod clar nu ai ce cauta aici.

Contributiile tale la orice dezbatere de aici sunt zero, si daca tu esti imaginea crestinului, atunci prefer sa ma mut in oricare din tarile "ateiste", si sa locuiesc acolo, departe de oameni ca tine.
Exista un regulament! Arata-mi la ce punct am gresit?

Dar aici o dam in OT.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2009, 21:53:51
konijiro's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Exista un regulament! Arata-mi la ce punct am gresit?
Ai dreptate. A viola logica elementara, a defila cu ignoranta pe post de drapel, a fi surd la orice argumente care nu se potrivesc punctului tau de vedere nu sunt impotriva regulamentului.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2009, 22:10:22
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ai dreptate. A viola logica elementara, a defila cu ignoranta pe post de drapel, a fi surd la orice argumente care nu se potrivesc punctului tau de vedere nu sunt impotriva regulamentului.
A nega evidenta existentei lui Dumnezeu, insa e "ratiune"! A nega evidenta creatiei sale, e tot "ratiune"!

Prefer sa raman "ignorant"!
Reply With Quote
Vechi 13.09.2009, 22:17:24
konijiro's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
A nega evidenta existentei lui Dumnezeu, insa e "ratiune"! A nega evidenta creatiei sale, e tot "ratiune"!
Auzi, stii ca semnele alea de exclamatie dupa fiecare propozitie nu inseamna ca si ai dreptate, da? Sau ca ai adus un argument.

Citat:
Prefer sa raman "ignorant"!
Chiar te rog.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2009, 22:30:33
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Auzi, stii ca semnele alea de exclamatie dupa fiecare propozitie nu inseamna ca si ai dreptate, da? Sau ca ai adus un argument.
Mai bine incheiem aici discutia. E ca si cum ai renega propria mama sau propriul frate.
Asa faci tu cu Dumnezeu. Iti renegi propriul tata. Insa El te asteapta! Chiar daca afirmi minciuni, tot ramai fiul Lui! Toti in Hristos!

Citat:
Chiar te rog.
Asa sa fie!
Reply With Quote
Vechi 13.09.2009, 22:36:05
konijiro's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Mai bine incheiem aici discutia. E ca si cum ai renega propria mama sau propriul frate.
Nu am frati. Cu maica-mea discut des, dar nu suntem de acord tot timpul si pe orice subiect.

Ideea e ca pe maica-mea o vad, e reala. Nu am nevoie de dovezi ca sa stiu ca exista.

Mai mult, e evident ca exista, din moment ce dialoghezi cu mine, pe forum.

Exista oameni care si-au renegat parintii, sau fratii. Si au avut motive bune sa o faca.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scoaterea Episclezei adelin Biserica Ortodoxa Romana 40 14.02.2011 12:50:25
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Predarea religiei in scoli Mirean Biserica Ortodoxa Romana 229 05.10.2010 21:46:18
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44