![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta de unde ai mai scos-o?
|
|||
|
|||
|
Nu e chiar asa, dar ideea e aceeasi
Citez de pe un site unde se prezinta aberatiile din manualele de eligie: Manualul de Religie.Cultul ortodox.Clasa I, Editura Sf. Mina Iasi, autori Camelia Muha, Maria Orzetic, Elena Mocanu, aprobat de MEC cu Ordinul nr. 4177/02.07.2004, la paginile 50-51, sub titlul Faptele rele – încalcarea voii lui Dumnezeu, prezinta pentru copii imagini cu fapte considerate de autoare ca „fapte rele”: „sa nu-ti faci cruce trecînd în fata unei biserici, sa te urci în copaci, sa dormi duminica pîna la ora zece dimineata, sa te joci cu mingea în clasa sau pe strada” – fapta a carei urmare este pedeapsa divina – „te calca masina” (!). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doar ca nu trebuie sa confunzi divinitatea cu oamenii,pentru ca pana acum n-am intalnit nici o padure fara uscaturi. |
|
|
||||
|
||||
|
Si o mica paranteza:nu trebuie sa confundam divinitatea cu felul de a gandi al oamenilor,pentru ca,altfel cu totii suntem parti din divinitate,indiferent ca voi negati componenta divina din voi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Divinitatea este inventata de oameni, dovada sta multimea de divinitati de pe Pamint. Deci nu am cum sa despart divinitatea de om. Parca te-am mai intrebat o data ce intelegi tu prin iubire. Mi-ai raspuns? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sint sigur insa ca altii, napastuiti de viata, nu simt nici o iubire. Si nu e vina lor. Care era intrebarea? :) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|