![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si pentru gravitatie exista mai multe teorii, unii sint de acord cu unele, altii cu altele Citat:
Daca doresti, uita-te peste noile studii despre maimutele mari si vei vedea |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lui Darwin clar i s-au parut mici de a vazut in maimuta un stramos, insa mie mi se pare ilogic pur si simplu..o rasa de maimutoi care sa fi evoluat in om si gata, punct. De ce nu evolueaza maimutele si acum, de ce nu evolueaza crocodilii, pasarile, pisicile, cainii, soarecii, caii, pestii inspre altceva? Pentru mine maimuta este un simplu animal care aduce putin la degete cu omul ![]() Asta e parerea mea.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar asa de mare sa fi fost concidenta, incat sa-i fi iesit din prima naturii? Sa fim seriosi!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Topcat, te rog, poti sa-mi raspunzi daca ai citit cele 3 carticele cu "Marturii din Tara Fagarasului"? Sau, macar, una din ele? Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu poti sa imi raspunzi daca ai citit Lectures on Gravitation de Feynman?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce iti este greu sa raspunzi la o intrebare simpla? Eu pot sa iti raspund. Nu am citit Lectures on Gravitation de Feynman. Fratia ta pote sa raspunda la intrebarea mea?
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|