![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
În drum spre casă ne-am rugat sfântului Mina pentru ca lucrușoarele frumoase și călduroase trimise prin dragostea voastră să le fie date spre folosință căci vine iarna și e tare lungă și rece.
"Biruitor grabnic te-ai făcut prigonitorilor celor ce voiesc a răpi munca săracului amărât de soartă și a stinge ființa lui... Bucură-te lumina celor păgubiți Bucură-te cădearea celor răpitori Bucură-te adânc care pierzi lăcomia" |
|
|||
|
|||
![]()
Alte imagini pe care le mai am...
|
|
||||
|
||||
![]() Fereasca Dumnezeu! Pai e jale mare aici! Unde sint toate acele lucrusoare trimise de catre credinciosi, au fost trimisi bani... Pai nu mai avem frica de Dumnezeu????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cinstea si omenia...asta ne maninca pe toti, pe unii mai mult pe altii mai putin...
![]() Propun o rugaciune, pentru acesti copilasi, inceputa de Dorina( multumesc Dorina), anume Acatistul Sfantului Mina, rugaciune colectiva, fiecare il poate spune cind are timp, dar ar trebui sa fie 40 zile, in total. La fel de bine se poate face Acatistul (sau Paraclisul Sfantului Nicolae) ori Acatistul Sf Nectarie! Astept pareri, opiniii si propuneri! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate lucrușoarele trimise trebuiesc folosite de către această familie. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Ma tem ca faceti un mare pacat aruncand cu cuvinte grele in directia unui om care a facut (fara sa ii ceara nimeni) mai mult decat oricare dintre noi pentru acesti oameni. Incercati sa va ganditi de doua ori inainte de a arunca cu pietre. Cele trei doamne, daca au ceva de spus, sa spuna sau sa taca. Aceasta modalitate de a invita pe altii sa-si dea cu parerea pe baza unor jumatati de adevaruri aduce numai rau. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
...",am primit pachetele ,7 erau de toate si m-am uitat fuga prin ele ,cand o sa am timp sa le sortez si sa le dau ,tot asa o parte din ele,ca restul sa le dau cand o sa se termine curatenia de tot in casa cu reparatul peritilor,varuit si gasit o alta mobila sa poata tine toate aceste lucruri,.."...asa suna mesajul trimis doamnei care a trimis lucrurile.
Daca dumneaei a crezut ca eu am oprit lucrurile in interes personal,ei bine nu este asa ,ca nu vreau sa ma incarc de pacate insusindu-mi niste lucruri care nu imi apartin.Era oare mai bine sa le duc si sa le las in mijlocul curtii ?sau aruncate in mijlocul unui pat?caci in casa nu aveau o mobila sau un dulap in stare buna in care sa puna aceste lucruri... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odată inițiată și declanșată această acțiune cineva trebuia să se ocupe de gestionarea bunurilor pentru ca acestea să fie de folos. Dacă ar fi fost date toate odată ar fi fost furate murdărite sau poate aruncate la foc fiind multe și neavând spațiu de depozitare dar un strict necesar de pilote,pături,covoare pe jos,lighiane,vase,detrgenți și cîte altele puteau fi găsite în locuiță ori abia a fost găsit cu greu un săpun. Nici pomeneală de detergenți,produse cosmetice pentru copii și tată,prosoape lighene acestea nefiind găsite niciunde deși doamnele spun că au fost trimise pentru a acoperi necesitățile pentru un an. Last edited by dorinastoica14; 21.09.2009 at 08:39:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vreti sa spuneti ? Cu Nutzy ati vorbit? Nu pomeniti nimic despre dumneaei... |
|
|||
|
|||
![]()
Da ne-am întâlnit și cu Nuți. Așteptăm să ne spună ea despre întâlnirea cu noi...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|