Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 17:39:20
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
sigur continua sa-ti spui asta , nu ati zis voi peste tot ca nu credeti in viata sufletului in rai sau in Iad, sau sa zic mai altfel "spiritism" , acuma ce faci te minti pe tine insisi?
Faceti si dvs. comparatie intre doua credinte:
- credinta in suflete nemuritoare, care-si primesc rasplata si merg in rai sau in iad, inainte de revenirea Domnului Iisus Hristos impreuna cu rasplata Sa ("Iata, Eu vin curand si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui"-Apocalipsa 22:12).
- credinta in inviere si viata vesnica, la revenirea Domnului Iisus Hristos.("Vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi glasul Lui si vor iesi afara din ele. Cei care au facut binele vor invia pentru viata; iar cei ce au facut raul vor invia pentru judecata."(Ioan 5:28,29))

Dvs. care credinta o impartasiti?

P.S. Eu am folosit cuvantul "spiritism", atunci cand cineva incerca sa ma convinga ca Domnul Iisus Hristos statea de vorba cu fantoma lui Moise. Este normal sa ajungi la idei "spiritiste" atunci cand crezi in suflete nemuritoare, in loc sa crezi in moarte si inviere.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25