![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Catalin, iertare frate, abia acum am inteles ultimul raspuns al fratiei tale. Nu-L cauta prea departe ca a fost si este tot timpul langa tine. Ai zis ca ai sotie si copil. Dumnezeu este langa tine. Dumnezeu este Iubire. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ai vrea sa stii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai putea sa imi spui la ce foloseste Biblia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu intrebari de genul asta, nu inteleg ce cauti aici?!?
Iti place sa enervezi lumea? ... Ca asta vad ca faci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu de ce tii Biblia in mina, daca totul e interpretabil? Daca astepti de la Sfintii Parinti totul? Voi nu aveti pareri cind cititi o carte? Sigur ca aveti. Sigur ca va dati seama ca poti spune orice iti convine, sau convine unui grup de oameni, ca e dictat de Dzeu. De ce va lasati condusi de o mina de oameni care, fiind oameni, pot gresi, asa cum s-a si vazut de altfel ca au facut-o in cazul faptelor verificabile stiintific? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si da... comportamentul asta de "hai sa'i enervam cat mai tare prin logica noastra" nu mi se pare de bun simt! Mai "rebelule" eu nu pot intelege Sfintele Scripturi. Numai Sfintii le pot intelege cu adevarat, si ei ni le explica. Tu inca n'ai inteles ca creierasul tau, NU POATE INTELEGE LUMEA ASTA! Poate explica anumite fenomene dar nu poate explica TOTUL pentru ca suntem limitati! Tu de ce te lasi condus de satana? In 1273 de posturi pe forumul asta, vad ca n'ai invatat nimic! Ce fapte verificate stiintific? Evolutionismul? Haha! Adevarul il gasesti in Sfintele Scripturi dar daca esti "orb"... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta am si eu, putina logica, ce sa fac? Si fapte, gen heliocentrism. "Orb" esti tu, pentru ca tu nu gasesti adevarul nici macar in Sfintele Scripturi, dupa cum recunosti chiar tu. Asta am spus si eu, ca voi nu intelegeti nimic din Biblie, dar o tineti tot timpul in miini si jurati pe ea. Ti se pare normal? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si porcu' se simte bine in noroi; la fel si tu, in "logica" ta mincinoasa! Si stim bine cine este tatal minciunii! Halal superioritate! Unde am scris ca nu gasesc adevarul in Sfintele Scripturi? Singuri nu putem intelege Biblia, insa cu ajutorul scrierilor Sfintilor Parinti acest lucru este fatibil! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|