Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2009, 20:52:25
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Unii sint sigur ca stiu dar habar nu am de unde.
Doamne-ajuta!

Catalin, iertare frate, abia acum am inteles ultimul raspuns al fratiei tale. Nu-L cauta prea departe ca a fost si este tot timpul langa tine. Ai zis ca ai sotie si copil. Dumnezeu este langa tine. Dumnezeu este Iubire.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 21:34:49
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Unii sint sigur ca stiu dar habar nu am de unde.
Tu ai vrea sa stii?
Vechi 25.09.2009, 21:56:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Pai daca nu era un pacat la acea vreme, de ce ar mai fi vrut sa o ucida cu pietre pe desfranata?! Deci e clar ca era pacat in fata oamenilor. Si e clar ca e si pacat in fata lui Dumnezeu, ca altfel nu ar mai fi zis. "Iertate-ti sunt pacatele", adica nu ar mai fi avut ce sa ierte... Topcat, ma asteptam din partea ta la o intrebare care sa solicite neuronii, nu la intrebari sofistice! :).
Tu stii diferenta intre preacurvie si curvie?
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 21:57:10
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Fireste ca Biblia e interpretabila, de aceea exista atatea biserici si secte si sectulite si miscari cresine si etc... De aceea avem la mare cinste pe Sfintii Parinti pentru ca au avut grija sa ne dea interpretari corecte.
Daca nu consideri teologia ca obiect de cunoastere, atunci iar e firesc ca Biblia sa nu fie izvor de cunoastere.
:)
Ai putea sa imi spui la ce foloseste Biblia?
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 21:58:19
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Pai, Topcat, tu ce crezi, ca Biblia o fi vreo carte de telefoane sau vreo carte de bucate? Pai nu oricine poate intelege ce e acolo, ca, daca ar fi asa, ar insemna ca toti care ar citi-o ar afla toate secretele vietii. Pune pe doi oameni sa iti povesteasca ce au inteles ei dintr-o carte si ai sa vezi ce raspunsuri diferite iti dau. Deci inseamna ca secretul nu sta doar in a citi Biblia...
Dar pune tu doi oameni sa-ti povesteasca Biblia si sa vezi ce iese
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 21:58:54
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Implicit

Citat:
:)
Ai putea sa imi spui la ce foloseste Biblia?
Cu intrebari de genul asta, nu inteleg ce cauti aici?!?

Iti place sa enervezi lumea? ... Ca asta vad ca faci...
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:10:03
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Cu intrebari de genul asta, nu inteleg ce cauti aici?!?

Iti place sa enervezi lumea? ... Ca asta vad ca faci...
Daca te enervezi, e ok pentru mine, inseamna ca gindesti.
Tu de ce tii Biblia in mina, daca totul e interpretabil? Daca astepti de la Sfintii Parinti totul? Voi nu aveti pareri cind cititi o carte? Sigur ca aveti. Sigur ca va dati seama ca poti spune orice iti convine, sau convine unui grup de oameni, ca e dictat de Dzeu. De ce va lasati condusi de o mina de oameni care, fiind oameni, pot gresi, asa cum s-a si vazut de altfel ca au facut-o in cazul faptelor verificabile stiintific?
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:22:22
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca te enervezi, e ok pentru mine, inseamna ca gindesti.
Tu de ce tii Biblia in mina, daca totul e interpretabil? Daca astepti de la Sfintii Parinti totul? Voi nu aveti pareri cind cititi o carte? Sigur ca aveti. Sigur ca va dati seama ca poti spune orice iti convine, sau convine unui grup de oameni, ca e dictat de Dzeu. De ce va lasati condusi de o mina de oameni care, fiind oameni, pot gresi, asa cum s-a si vazut de altfel ca au facut-o in cazul faptelor verificabile stiintific?
Pai observ din postarile tale ca'ti place sa enervezi lumea. Altii se enerveaza mai usor, altii mai greu. Pe mine ma gasesti in prima categorie!

Si da... comportamentul asta de "hai sa'i enervam cat mai tare prin logica noastra" nu mi se pare de bun simt!

Mai "rebelule" eu nu pot intelege Sfintele Scripturi. Numai Sfintii le pot intelege cu adevarat, si ei ni le explica. Tu inca n'ai inteles ca creierasul tau, NU POATE INTELEGE LUMEA ASTA! Poate explica anumite fenomene dar nu poate explica TOTUL pentru ca suntem limitati!

Tu de ce te lasi condus de satana? In 1273 de posturi pe forumul asta, vad ca n'ai invatat nimic!

Ce fapte verificate stiintific? Evolutionismul? Haha! Adevarul il gasesti in Sfintele Scripturi dar daca esti "orb"...
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:28:00
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Pai observ din postarile tale ca'ti place sa enervezi lumea. Altii se enerveaza mai usor, altii mai greu. Pe mine ma gasesti in prima categorie!

Si da... comportamentul asta de "hai sa'i enervam cat mai tare prin logica noastra" nu mi se pare de bun simt!

Mai "rebelule" eu nu pot intelege Sfintele Scripturi. Numai Sfintii le pot intelege cu adevarat, si ei ni le explica. Tu inca n'ai inteles ca creierasul tau, NU POATE INTELEGE LUMEA ASTA! Poate explica anumite fenomene dar nu poate explica TOTUL pentru ca suntem limitati!

Tu de ce te lasi condus de satana? In 1273 de posturi pe forumul asta, vad ca n'ai invatat nimic!

Ce fapte verificate stiintific? Evolutionismul? Haha! Adevarul il gasesti in Sfintele Scripturi dar daca esti "orb"...
Si cu ce ai vrea sa te enervez? Cu atacurile la persoana, asa cum faci tu?
Asta am si eu, putina logica, ce sa fac? Si fapte, gen heliocentrism.
"Orb" esti tu, pentru ca tu nu gasesti adevarul nici macar in Sfintele Scripturi, dupa cum recunosti chiar tu.
Asta am spus si eu, ca voi nu intelegeti nimic din Biblie, dar o tineti tot timpul in miini si jurati pe ea. Ti se pare normal?
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:36:28
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Si cu ce ai vrea sa te enervez? Cu atacurile la persoana, asa cum faci tu?
Asta am si eu, putina logica, ce sa fac? Si fapte, gen heliocentrism.
"Orb" esti tu, pentru ca tu nu gasesti adevarul nici macar in Sfintele Scripturi, dupa cum recunosti chiar tu.
Asta am spus si eu, ca voi nu intelegeti nimic din Biblie, dar o tineti tot timpul in miini si jurati pe ea. Ti se pare normal?
Vad ca nu'ti dai seama, nu constati afirmatiile facute. Ataci credinta ortodoxa, iti ataci Parintele de Sus, spurci numele lui si... tot nu intelegi unde gresesti!

Si porcu' se simte bine in noroi; la fel si tu, in "logica" ta mincinoasa! Si stim bine cine este tatal minciunii!

Halal superioritate!

Unde am scris ca nu gasesc adevarul in Sfintele Scripturi?

Singuri nu putem intelege Biblia, insa cu ajutorul scrierilor Sfintilor Parinti acest lucru este fatibil!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum va petreceti timpul liber? alexdu Generalitati 7 12.01.2013 17:21:42
Ce sa facem in timpul liber? alexdu Generalitati 18 31.12.2010 07:29:41
timp liber luminita- Intrebari utilizatori 9 08.06.2010 18:59:37
Alcoolul si tutunul, droguri usoare topcat Generalitati 166 21.01.2010 10:50:01