![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Un PUSTNIC i-a spus odata sf Siluan:''Dumnezeu va pedepsi pe toti ateii si ERETICI,care vor arde in focul cel vesnic''
Sf Siluan:''daca vei fi in rai si vei vedea cum ard,vei avea pace ?'' ''Ce sa-i faci,e pacatul lor'' raspunde PUSTNICUL (cineva care se nevoia in pustie,si nu eu care dorm in pat si stau la calc,si care in mod sigur,cunostea scriptura mai bine ca mine) Sf Siluan''Iubirea nu poate suferi aceasta.Trebuie sa ne rugam pentru toti oamenii'' SILUAN ATHONITUL ''Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei'' pag.33 ''explicatii si argumente in care e DECISIVA doar EXPERIENTA DUHOVNICEASCA'' pag.34 Amin. PS:cele postate de mine,primele,vin din interiorul meu,unde este scrisa biblia.Orice invatatura care nu le respecta,de la orice biserica ar veni,eu NU O RECUNOSC.Cineva citeste biblia si nu intelege,si atunci,ce face ? Merge sa intrebe o sursa ''autorizata''.Primeste un raspuns.Unde este credinta lui ? Pai,este in cel care i-a dat raspunsul,pentru ca ISI INSUSESTE MODUL ACELUIA DE A INTELEGE pentru ca CREDE IN ACELA (care i-a spus) si nu in ...sa zicem...dar mai bine,nu mai zicem.Si aceasta este una din motivele unei asa de slabe credinta in lume.Caci nu este cautata prin invatatura,ci prin auzite,si cine o are prin invatatura,nu o aplica,si cine o aplica,este departe de noi,asa ca intrebam si noi,pe cine putem si este mai aproape. Amin. Last edited by archanghel; 28.09.2009 at 01:30:08. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|