![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cate cupluri casatorite cunosti tu, dar intr-un cuplu de oameni care se iubesc fiecare are grija de celalalt cump si cat poate. Eu cunosc multe asemenea cupluri. Deschide mai bine ochii si uite-te in jur.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa o perioada de timp casatoria implica o prietenie confortabila intre cei doi pentru a putea rezista. |
|
||||
|
||||
![]()
D'le mă uluiești cu perlele tale "filozofice" ! De undei ai mai scos-o și pe asta " Generalizarea este un proces natural. . . ." ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si care este dupa tine acea perioada de timp? Suntem aici pe forum mai multi oameni casatoriti care iti pot spune ca pentru ei nu este asa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fi detasat pentru a putea analiza la rece sa intelegi situatia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma tem ca te-ai detasat prea mult si chiar ai reusit sa te racesti. Exista o masura in toate. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
ce preferi, sa vezi lumea de la inaltime pe un munte sau de jos unde copacii iti limiteaza vederea?
Last edited by flegmatic; 29.09.2009 at 13:10:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De pe munte ai sa vezi imaginea de ansamblu, dar nu o sa vezi pe nimeni. De jos, daca esti atat de rece si de imobil s-ar putea sa ramai cu privirea obturata de copaci multa vreme. Nici padurea nu o s-o vezi de copacii din fata. Dumnezeu este iubire. Iar iubirea nu are nimic in comun cu izolarea si raceala. Nu am auzit de iubire rece si distanta. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|