Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.09.2009, 00:12:40
ciprian85 ciprian85 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Suficient pentru ce? Pentru închinarea la moaște? Dar s-a închinat cineva la oasele acelea? Au fost duse cumva în Templu și pupate? Nici pomeneală! Evreii aveau oroare de așa ceva știind că este o urâciune înaintea lui Dumnezeu. Vă bazați teologia moaștelor pe un singur text biblic, care nici măcar nu vorbește de închinare la moaște... și amendați învățătura deformată a sectelor neoprotestante...
Noi nu cinstim Sf. Moaste bazandu-ne doar pe repectivul text biblic, acesta reprezinta doar un argument intre multele pe care ti le-am prezentat.
Imi pare rau daca am batu toba la urechile surzilor(valabil si pentru tine dar si pentru condor dar si altii asemenea voua) si, ca urmare o sa incerc ca acesta sa fie ultimul meu mesaj pe acest thread indiferent de ineptiile pe care le veti posta in viitor. Pana la urma fiecare vom raspunde la Judecata pentru faptele lui.

P.S. Am folosit cuvantul toba in loc de toaca pentru ca n-am vrut sa va dau frisoane. Am considerat ca va dau destule sfintii, Sf. Moaste, Sf. Cruce, sa nu mai zic de Dumnezeul cel Adevarat.
Reply With Quote

Tags
dfgergheg

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? Florin-Ionut Secte si culte 90 14.02.2012 13:25:48
problema mea... soulonfire Generalitati 41 18.08.2011 21:46:52
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 00:16:18
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii PadreCory Secte si culte 0 20.06.2008 23:42:10