![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La inceput prostitutia, la fel ca sclavia, la fel ca bautul in exces, ca violatul fecioarelor prizoniere, erau lucruri normale. In cel mai rau caz era incriminata prostitutia de cult (http://en.wikipedia.org/wiki/Sacred_prostitution). Sint de acord ca prostitutia duce la desfriu, insa alcoolul e de mii de ori mai prezent si mai periculos. De ce nu interzicem alcoolul? Cumva numai pentru ca vinul reprezinta singele cuiva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai, frate draga, daca esti de acord ca prostitutia duce la desfrau, de ce mai continui aceasta discutie? Biserica nu interzice alcoolul. Biserica, spune sa ai masura cand bei. Un pahar de vin rosu pe zi este o recomandare atat a medicilor cat si a Bisericii. Pentru ca este sanatos. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca sanatos este si sa te masturbezi, si sa mergi la curve (asta daca nu ai o nevasta acasa sa te imbolnaveasca cu tigaia atunci cind afla :) Pentru ca eu consider ca interzicerea prostitutiei nu diminueaza acest desfriu si ca legalizarea ei nu ar duce la un desfriu mai mare ca cel provocat de alcool si exista unele beneficii pentru viata prostituatelor, care nu comit nici un desfriu, isi cistiga banii. Ar putea fi la fel de indiferenta sau indulgenta. Ar putea spune doar: sa nu mergeti la curve, cum spune cu alcoolul. Last edited by topcat; 29.09.2009 at 10:53:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt de parere ca nu e sanatos nici una, nici alta. Fratie ta, ce parere are? Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine e mai sanatos ca un obsedat sa se duca la curve decit sa violeze inocenti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, acum ce facem? Ridicam exceptia la rang de regula? Sau pastram regula si tratam exceptia? Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Nu, incercam sa facem o lume mai buna, nu incercam sa o facem perfecta dind din bici
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este obligatoriu sa raspunzi la intrebare. Dar, daca nu vrei, spune, nu eluda raspunsul. Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intrebi cumva daca pentru mine e sanatos sa ma masturbez sau sa merg la curve? |
|
||||
|
||||
![]()
Offff, mai-mai sa zic ca ar fi bine, daaaar... nu-i chiar asa de simplu, problema cu obsedatii e ca numai un obsedat de masturbare se va masturba in loc sa violeze pe cineva si numai un obsedat de curve, se va duce la curve in loc sa violeze inocenti. Acesti oameni bolnavi (adesea imbolnaviti de sistem) dezvolta o obesie asupra unei persoane sau unei categorii de persoane. Ei nu pot avea orgasm decat cu obiectul obsesiei lor. Unii chiar au partener, partenera cu care au din plin orgasme... si totusi ei abuzeaza nevinovati... au nevoie de alternative.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|