![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
S-au lasat de pacat. Hai ca asta e tare :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa luam un criminal feroce. Daca e omorit inainte de a se putea pocai, ajunge in iad. Daca e omorit dupa, ajunge in rai. Avind in vedere ca Dzeu nu intervine in viata noastra pentru ca, nu-i asa, avem liber arbitru, tine de noroc faptul ca cineva ajunge in rai sau iad. |
|
||||
|
||||
![]()
Un mare Sfant spune (am citit asta de ani buni deci nu pot sa iti spun exact cine) ca daca diavolul s-ar pocai de raul pe care l-a facut Bunul Dumnezeu l-ar ierta. Spune ca a cerut diavolului sa stea trei ani cu fata la rasarit si sa strige "Doamne miluieste" si il va ierta, dar diavolul L-a refuzat pentru ca nu a vrut sa se smereasca.
Mi-as fi dorit sa te trimit direct la carte dar nu reusesc sa imi aduc aminte unde am citit. Domnul sa te binecuvanteze!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai stiu unde am citit intr-o postare de a ta care vorbea despre un parinte care si-a pierdut copilul de sase ani, ce credinta sa mai aiba. Pai uite ca se poate! Bunica mea a pierdut, cand era tanara, un copil de doua luni si a continuat sa se roage si sa creada in Dumnezeu! Nu a cartit niciodata ca Dumnezeu e rau sau ca nu exista, pentru ca lucrurile nu s-au intamplat cum si-ar fi dorit ea. Evident, cei care cunosc nu doresc sa treaca nimanui prin asta, dar sunt tot felul de atitudini care se iau.
|
||||
|
||||
![]()
Ce ti se pare asa ciudat? Tu daca afli ca nu e bine ce faci, ca iti face rau ceva, nu incetezi a mai face lucrul acela?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/vietile...tonie-cel-mare
|
||||
|
||||
![]()
Domnul sa te binecuvanteza, Maria!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbeam de cei doi tilhari de pe cruce, care sarmanii normal ca nu au mai tilharit, erau tinuti in loc de treburi mai importante. Acum am aflat ca defapt numai unul a ajuns in rai, si nu pentru ca celalalt nu s-a pocait (pentru ca amindoi erau constienti ca au gresit, nu rezulta altceva), doar ca numai unul a crezut ca Hristos era fiul lui Dzeu. Desigur, urmeaza toate infloriturile (interpretarea pozitiva cum ii spun eu), pentru ca amanuntele nu sint descrise decit in Luca si nu sint confirmate de celelalte scripturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu vad frumusetea vietii intr-un cu totul alt fel. De ce trebuie sa imi propun sa il caut pe Dzeu, cind eu fac aceleasi lucruri, fara aceasta ipoteza inutila si redundanta? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|