![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
"Zaharia", se poate pune virgula inainte de "si" in cazul in care este adverb, nu conjunctie coordonatoare copulativa. Dar intotdeauna depinde de context, de intentia mesajului pe care vrea vorbitorul sa-l transmita prin textul scris.
Grav este cand apare virgula intre subiect si predicat, sau cum total gresit o folosesc unii pentru a evita, chipurile, cacofoniile. Cacofonia este greseala de limbaj si cu virgula, si fara virgula. (iata, aici "si" este adverb... ) |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte bun topic. Si pe mine ma uimesc zilnic oameni care au si master si nu stiu sa aplice genitivul cum trebuie.... oare a cui e vina si oare de ce nu vor sa se corecteze si se supara atunci cand li se atrage atentia?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pentru a " fi " ....trebuie sa " fii "..... Cat despre greselile ce tin de graba, acelea sunt percepute ca atare de catre cititori . Bine-nteles, eu am foarte multe de invatat, inca.....
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 06.10.2009 at 08:56:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu totii facem greseli,nu incape indoiala... pentru mine, cea mai jenanta situatie, este atunci cand vad greseli facute de membrii care mie imi sunt tare dragi si efectiv nu doresc sa ii necajesc, atentionandu-i asupra acestui aspect.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt de parere ca putem noi sa deschidem si miliarde de thread-uri ca romanul tot asa va vorbi,"este la moda"...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumim că ne înveți să scriem în limba română
![]() |
|