Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Cate carti ale Sfintilor care i-au urmat cu adevarat lui Hristos si cerintelor Lui privind desavarsirea ai citit tu ca sa ma intrebi daca am citit din cele ale ,,profetesei,, voastre plagiatoare?
|
Nu numai ca am citit astfel de scrieri, ci le-am cercetat si le cercetez in continuare, increzandu-ma, intru totul, in invataturile descoperite. Ma refer la invataturile Sfintilor Apostoli.
Dvs. nu va puteti "lauda" ca va incredeti in totalitate, in invataturile sfintilor. De Sfintii Apostoli, din Sfanta Scriptura, ati cam uitat (invataturile lor nu prea se potrivesc cu traditia).
Iar din invataturile sfintilor de dupa apostoli faceti selectie (nu le recunoasteti pe toate).
Nu aveti nimic stabil. Mai ciupiti din Sfanta Scriptura, mai ciupiti din scrierile sfintilor, mai preluati din mitologia greaca, mai luati din obiceiurile pagane. Si, ati facut o salata, preparata timp de 2000 de ani cu care va laudati.
Noi stim doua lucruri: Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu si sta la baza marturiei noastre de credinta; celelalte scrieri ne sunt de ajutor, dar numai verificate cu Biblia.