![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da un saracut catel netuns si surprins in plin galop
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Topcat, asa naiv ca un copil te intreb si eu... de ce s-a oprit evolutia? De ce oamenii care se trag din maimuta nu evolueaza mai departe spre homo superbus, fara par deloc si ...spre genialitate?
|
|||
|
|||
![]()
homo superbus
![]() ![]() ![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fetele palmelor de cimpanzeu sint fara par Desigur, poza graficianului nu e stiintifica, nu spune nimeni ca asa a aratat specimenul respectiv, dar probabil seamana destul de bine. Faptul ca oasele au fost modificate trebuie dovedit, sint sigur ca ele stau la dispozitie scepticilor pentru examinare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un exemplu banal, evolutia inaltimii omului european http://www.gnxp.com/blog/uploaded_im...ght-713667.jpg Genialitatea, ca si altruismul pur, nu se pot propaga evolutiv. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite si o maimuta cheala, si nu e una proaspat rasa :)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Deci Topcat acum chiar ma simt extrem de jignita, nu ca nu m-as fi simtit jignita dintotdeauna de aceasta teorie...dar sincer, numai cat ma uit la o maimuta nu imi face bine. Maimuta asta de mai sus este chiar ingrozitor de hidoasa, tie nu ti se pare?
Nu glumesc deloc atunci cand afirm ca nu vad nici o asemanare intre aceste animale si Om, si chiar cred ca Darwin suferea de un sindrom ceva de a ajuns sa faca o asemenea legatura. Last edited by AndruscaCIM; 06.10.2009 at 15:17:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evolutionistii nu pot recunoaste adevarul pentru ca nu si-ar mai putea justifica pozitia si autoritatea in domeniu, atat a lor cat si a celor care si-au dedicat viata cercetarii unei prostii...ar trebui sa aiba puterea de a-si asuma ei insisi faptul ca sunt niste nulitati, faptul ca toti cei care au stiut ca este o prostie ii vor privi ca pe niste nulitati... ceea ce cred ca este extreeem de dificil pentru un om de stiinta ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|