![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
dar nu au disparut niciodata!
din acel bidon mare de detergent de vase mama le-a dat intr-un bidonas mic (reincarcabil, cu pompita) la interval de 2 ,3 sapt, sau mai rog de cate ori veneau cu ea in momentul cand se termina. va rog din suflettt incetati cu afirmatiile, ca 2 lei costa un detergent de vase si ne permitem si noi sa ne cumparam. |
|
||||
|
||||
![]()
bidonasele, scuze
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. nu e vorba ca ma interesa mantuirea altora, ci ca m-a deranjat faptul ca au fost calcati in picioare niste oameni, sub pretext de fapte bune. 2. ideile mele nu cred ca ar fi fost considerate bune la inceput, ci mai degraba "bete-n roate". 3. ma refeream la organizarea actiunii umanitare, nu a copiilor. iar despre casa si copii, am zis mai demult ca ceea ce le lipseste nu sunt lucrurile, ci o mana de femeie... in fine, sa-i dea Domnul multa sanatate lui Nutzy, ca ea este cel mai aproape si duce greul ! |
|
||||
|
||||
![]()
"Doamne ajuta!
-------------------------------------------------------------------------------- Draga Cristina, Ca sunteti oameni cu stare, am banuit, caci un padurar are grija de familia lui. De aceea nu voua, ci acelor saraci le-am trimis ajutoarele. Zici ca 2 lei costa un detergent de vase... atunci de ce a trebuit sa intervenim pe forum, ca sa scoateti o mica parte din lucruri, desi recunosc ca ati dat pe cele mai voluminoase: covoarele. De ce esti obraznica in vazul lumii prin felul in care scrii? Ai impresia ca e suficient sa stii alfabetul, ca sa postezi pe un forum? Nu, draga mea, mai trebuie si bun simt, si nu il ai, din pacate. Nu uita ca noi am trimis lucrurile si le-am trimis cu destinatie, nu ca sa ajutam o familie instarita - pentru situatia din Romania - ci pentru a ajuta niste nevoiasi. Din cele duse lipsesc multe lucruri, dar ma intereseaza numai urmatoarele lucruri, care mai trebuie duse: - aparatul de ras electric - cosmeticele, pe care le-am cumparat special pt dl Fanel; daca le-ati folosit, va rog sa le inlocuiti cu altele; plus 1 l sapun lichid pentru maini, sapunurile, pasta de dinti. - clestele de taiat crengi; - stativul de haine cu umerase, pe care l-am gasit in sufrageria cantonului; - mixerul, caci vad ca ati dat canile care faceau parte din set, dar fara mixer plus cele doua recipiente. - carligele de rufe si franghia; - 6 prosoape roz. - o cutie de 7 kg de detergenti pentru rufe. Dupa cum vezi sunt lucruri cumparate special de mine cu destinatie speciala pentru aceasta familie Balcan. Restul puteti opri, desi daca stau sa ma gandesc, erau mai multe incaltari pe marimea copiilor si haine de iarna tot pentru ei. Faceti va rog un efort si duceti si aceste lucruri; restul vi le daruiesc din toata inima. Si nu te mai arata jignita, ca nu ai de ce. Tu m-ai jignit in mod direct si gratuit pe mine si nu am replicat. Doamne ajuta! " dumnezeule, pana unde vrea sa mearga femeia asta??imi vb mie de bun simt? nu vreau sa ma cert deloc, ba chiar mi s-a acrit de acest subiect, dar pt buna cunoastere a acestei doamne, nu suntem o familie instarita, ci o familie normala si chiar si asa, 2 lei gasim de detergent.tatal meu e padurar, foarte adevarat, dar dumneata dna miha anca, stiti de cat timp nu a mai luat tatal meu salariu?dar uite, ca eu nu ma mai joc cu papusile la varsta asta(desi ati sugerat la un moment dat ca de ce nu a dat papusile, jucariile etc...), si sunt un veritabil ontabil, pt care am muncit si muncesc foarte mult, si deci contribui si eu la cei 2 lei pt detergent de vase si alte nevoi ale casei, dar nici de cum sa bag mana in lucrurile dvs. va rog frumos,si public chiar,sa nu ma mai deranjati cu mesaje si etc, veniti la fata locului, luati-va si listuta magica pe care ati creat-o si numarati toate cele de acolo, si intrebati familia nevoiasa ce a primit si ce nu...nu ma mai agasati atata. va rog frumos.doamne ajuta sa intelegeti mesajul meu, dar nu ca o obraznicie, ci ca pe un lucru real pe care m-am saturat sa vi-l repet. |
|
||||
|
||||
![]()
"continuare
-------------------------------------------------------------------------------- Am uitat sa mentionez ca e vorba de cele doua recipiente cu cutit, care fac parte integranta din mixer. Te rog, ai grija cum imi raspunzi, caci eu am obiceiul de a da pe forum mesajele care nu respecta unele norme de buna crestere. Toate cele bune. " imi spune sa am grija ce scriu, ca va posta pe forum, nici de cum nu ii voi scrie privat, voi scrie pe forum ca sa vedeti si voi, ca nimic nu are limite.doamne iarta-ma pt ce gandesc acum, dar ma opresc si cedez, ma lupt cu morile de vant.va asteptam cu drag pe toti sa vedem impreuna schimbarile, si sa calculam venituri - cheltuieli, absolut tot, sa numaram impreuna lucrurile trimise de dna miha, si poate si pe dna miha in casa noastra instarita, a statului :))) adica...poate se convinge intr-un final ca greseste cu desavarsire.pace noua doamne!si iarta-ne ca uneori intelepciunea ne lipseste. |
|
||||
|
||||
![]()
toate cele bune si dvs dna anca miha...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana una alta, eu am trimis niste lucruri cu adresa speciala, pentru a acoperi niste nevoi, dar nu au ajuns decat partial. Din cele trimise as dori sa mai dati cele mentionate mai sus. Sunt de la mine, nu de la altcineva. Eu le-am trimis, eu doresc sa fie date persoanei careia ii erau destinate, pentru ca le-am cumparat de noi, am dat bani pe ele si vreau sa ajunga la destinatar.
Nu stiu de ce trebuie sa insist pentru lucrurile de la mine?!? Nu sunt nici pe de parte toate lucrurile trimise de mine la fam. Balcan; doar o mica parte. Exceptand cele enumerate mai sus, pe care doresc sa mai fie date dlui Fanel, in rest puteti face ce vreti cu celelalte. |
|
||||
|
||||
![]()
repettttttt!!nu avem nevoie de nimic din ce va apartine, mama a dat absolut totttttttt.a adunat toate cele ce nu s-au dat si le-a dus pe toate, a muncit pana tarziu pt asta si va rog frumos sa nu va mai bate-ti joc de munca altuia, mai bine ati contribui direct la fata locului cu ceva daca tot vreti sa ajutati, nu sa aruncati tot felul de murdarii pe forum.ia gata, ca nu dorim nimic de la dvs. nu e clar??crede-ti ca pana acum dvs ne-ti ajutat sa traim??urcati-va intr-un mijloc de transport si cercetati mai bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si Lenuta a incercat sa ma convinga atat la fata locului, cat si prin discutii pe messenger ca a dus totul, INAINTE de a duce aceste cateva lucruri la familia Balcan.
Cristina, poti convinge pe oricine, dar nu pe mine, care stiu ce am trimis. NU S-A DUS TOTUL. Am doar dorinta ca dl Balcan sa mai primeasca cele cumparate de mine special pentru dansul, lucuri noi pe care am dat bani. Consider ca dl Balcan merita aceste lucruri, pentru efortul de a creste acesti 6 copii. Orice discutie in plus e inutila... |
|
||||
|
||||
![]()
putin ma mai intereseaza daca crede-ti sau nu. am mentionat mai sus ,sa va luati listuta cu ce ati trimis si sa face-ti cercetari.nu incerc sa va conving cu nimic, va las sa va convinge-ti singura daca ve-ti vrea la fata locului. e clar ca aveti mintea inghetata de ura, mandrie, orgoliu si rautate. asa ca e ultimul mesaj care vi-l adresez dvs. nu cred ca mai e ceva de discutat cu dvs.o zi frumoasa va doresc!la revedere
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|