![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu, eu nu propun asta, va propun sa introducem un sistem juridic divin, bazat pe intimplare, pe mila si iertare, pe chinuri pe viata, tortura. Ce, nu e ok? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu se milostiveste si ii iarta pe cei care se intorc la El, care au macar o miscare de pocainta (metanoia) in suflet.
|
|||
|
|||
|
De unde stii?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
De ce te-ar ierta numai daca te intorci la el? Sau e o figura de stil?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci iti respecta libertatea de a nu accepta sa te intorci.
|
|||
|
|||
|
De ce generalizezi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu e nimic la intimplare? De unde stii? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu e nimic la intamplare. Tu cum de nu stii?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 18:01:34 |
| Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 17:49:09 |
| Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 18:08:08 |
| O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 21:58:01 |
|
|